• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gosiu absolutnie ci tego nie odradzam.
Wiem ze dla glowy najlepiej dalej dzialac zeby nie wleciec w te emocjonalna dziure kiedy nic sie nie dzieje. A reszta to twoja decyzja. Bete mialas na tyle mala , ze gdybys naturalnie zaszla to oewno bys nawet o tej ciazy nie wiedziala.Trudno powiedziec co robic? Rob co ci serce i rozum podpowiada.❤️❤️❤️❤️
Decyzje podjelam wiec juznie bede kombinowac serce i rozum podpowiada idz za ciosem ;)
A ta dziura nic nie robienia jest do dupy
❤❤❤

reklama
Wysoki wstradiol oznacza ze endometrium jest grube i moze sie dlugo zluszczac czyli mozesz troche krwawic mocniej i dluzej niz zazwyczaj. Nie wiem jaki moze miec to wplyw na kolejny cykl.Ale jest co innego jesli ten proces odbywa sie naturalnie, i naturalnie estradiol opada konczac sie okresem.Nie bylas na USG , wiec ciezko powiedziec
Aaa no to jesli estradiol glownie wplywa na endometrium to u mnie tragedi nie powinno byc bo endometrium bylo 8.5 przed transferem to tak optymalnie
I nigdy nie mialam grubego endo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry