reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam nadzieję, że obu nam będą rosły i na weselu nie poszalejesz [emoji6] ja dopiero w środę dowiem się na kiedy ustalą mi wizytę o ile wszystko do środy będzie szło po mojej myśli [emoji4]
Na pewno będzie dobrze :-) dla mnie to dziwne, że tak długo każą Wam czekać. Ja już po wizycie jednej i mniej się martwię albo tak mi się tylko wydaje :-) powodzenia!

Mnie tez tak czasem od wczoraj ciągnie, w plecach trochę łamie i osobiście się z tego cieszę. Tak miałam tylko w ciazy i w biochemicznych jak beta się pojawiła i jeszcze rosła.
Jaki to człowiek głupi cieszy się że go boli [emoji14] [emoji845] ale Tylko my wiemy ile musimy przejść i czekamy na kazdy jeden ból, czy ciągnięcie [emoji173] powodzenia, trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

reklama
To mogę to traktować jako objaw czy że po hormonach? [emoji1] zaczęłam się zastanawiać nad tym teraz. Z mężem ustaliliśmy test na środę. To będzie 13 dpt
13 jest szczęśliwa zazwyczaj oby i tym razem była [emoji4]
Nie mam pojęcia po czym to bylo,ale fakt,ze nam się udalo :happy: Wiec moze to jest dobry znak :) Dodatkowo od 4dpt mialam zawroty głowy i żadnych innych objawow. Podziwiam,ze wytrzymasz do 13! :szok: Ja 7 dnia polecialam na bete.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry