Koniczyna82
Fanka BB :)
Chba jak my wszystkie, mnie az mdli ze stresu, warcze na mezaMiłego dnia Kochane!!@Justin87 @Koniczyna82 duzych przyrostow wam zycze
ja mam dzisiaj zle przeczucia kurde
![]()
Trzymajcie sie dziewczyny
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chba jak my wszystkie, mnie az mdli ze stresu, warcze na mezaMiłego dnia Kochane!!@Justin87 @Koniczyna82 duzych przyrostow wam zycze
ja mam dzisiaj zle przeczucia kurde
![]()
Bardzo dobrze❤Cześć. Odebrałam dziś wynik sobotniej bety 227,9 . Chyba dobrze jak na 10 dpt 2 blastek?
A Ty powtarzasz dzisiaj?Powodzenia dla wszystkich na dzisiaj. Miłego dzionka[emoji5]
Tak. Byłam zrobić. Wynik koło 18 odbioreA Ty powtarzasz dzisiaj?![]()
Sporo nas dzisiaj leci na betę. Oby wszystkie wyniki były super, ekstra.@NadziejaJest, @Justin87 trzymam za Was mocno kciuki, za wszystkie inne dzisiejsze wydarzenia również zaciskam pięści.[emoji110]
Ja też zaraz lecę na betę, a później zostaje nam już tylko czekać. Miłego dnia dziewczyny[emoji6]
Trzymamy kciukiChba jak my wszystkie, mnie az mdli ze stresu, warcze na meza
Trzymajcie sie dziewczyny
Czyli tak jak w naszej lodziarni wczoraj [emoji28] [emoji28]tylko się nie przestrasz jak wejdziesz a tam będzie ludziów jak mrówków bo na tych szczepieniach to masakra jakaś jestostatnio było normalnie jak na otwarciu nowej biedry
![]()
Żeby wam się udało w tym ciechocinku z całych sił za owocną stymulację.:* :* :* Dzisiaj dwa pierwsze zastrzyki poszły. Sama przyjemnośćJa nigdy nie miałam ładnej cery, podczas stymulacji mi się poprawiła,a po odstawieniu leków była tragedia,teraz się w miarę poprawiła,ale i tak szału nie ma.