Justin87
Fanka BB :)
@Koniczyna82 jeszcze nie masz wyniku? Te laby robią nas w jajo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To jest prawie ten sam poziom, minimalnie zleciało ale PO dołożeniu prolutexu. Wiec nie podoba mi sięTo nie jest spadek , tylko skok w dol lub w gore. Mi w ciagu jednego dnia zmienial sie o 10 jednostek. Czekam na bete![]()
Piękny!!! Marzenie każdej z nas!!!Hej. Właśnie odebrałam wynik z dzisiaj tj. 12dpt i wynosi 714,8. W 10 dpt wynosił 227,9. Nie za wysoki przyrost?
Ale tez blastke?Ja miałam 12 dpt 34 bete a 14 Dpt miałam 54 i lekarz nadal kazał mi czekać
AtasibanMiałaś atosiban czy intralipid podawany? i jakiej klasy mialas zarodek ?
I masz coś jeszcze w zamrażalniku?
Mam JesZCE dwa zarodki najgorzej że 4 razy nawet nie dosZło do implantacjiMiałaś atosiban czy intralipid podawany? i jakiej klasy mialas zarodek ?
I masz coś jeszcze w zamrażalniku?
Czyli historia w sumie jak moja. Poczekam. Dwa dni w tę czy w drugą stronę już mnie nie zbawi. A czy Twój dr widział kiedyś pozytywne zakończenie takiej historii?
Kochana to teraz duża lampka wina lub mocny drink i trzeba myśleć co dalej... Masz plan?Atasiban
Jeszcze nic nie odpisała.Myśle ze on już wszystko na oczy widział... skoro wtedy kazał mi do końca leki trzymać i powiedział ze wszystko usg wyjaśni bo przyrosty miałam ok tylko niskie wartości, u mnie najgorsza była ostatnia która robiłam widać było ze jest mały przyrost i się coś zatrzymało tak jak sam powiedział
A co Ci odp lekarka ?
Ale tez blastke?