dżoasia
Fanka BB :)
Mi so tego dzialania zostalo jeszcze z poltora miesiaca, ale jakos leci!@Vorreiavereunbimbo super że już zaczęłaś... ;-) ❤
Czas na Was kochane... @dżoasia zobacz jak szybko zleciało... zanim się rozejrzalysmy wy już działacie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi so tego dzialania zostalo jeszcze z poltora miesiaca, ale jakos leci!@Vorreiavereunbimbo super że już zaczęłaś... ;-) ❤
Czas na Was kochane... @dżoasia zobacz jak szybko zleciało... zanim się rozejrzalysmy wy już działacie![]()
To w niedziele o 18 kolejka byla dluuuga na kilkanascie osob przed lokalem! Stalismy 40 minut [emoji2]Bylam w sobote i 0 kolejki!! Matko dobrze e mam tam daleko bo inaczej codziennie.bym zarla te lody! Najlepsze na swiecie!!!!!
Heh, no ja za 1 razem stalam 50min i dobrze, ze tego ostatniego dostalam bo bym sie normalnie.wkurzyla i zadne sexy by mi tego nie wynagrodzily!To w niedziele o 18 kolejka byla dluuuga na kilkanascie osob przed lokalem! Stalismy 40 minut [emoji2]
A jakie smaki jadlas teraz? Ja aktualnie wariuje na pukcie jagodowego, kawy i karmelu z prazonym slonecznikiem [emoji7]Hej, no ja za 1 razem stalam 50min i dobrze, ze tego ostatniego dostalam bo bym sie normalnie.wkurzyla i zadne sexy by mi tego nie wynagrodzily!![]()
Ani raz nie trafilam na te rozane, a bylam w sumie juz 4 razy tamA jakie smaki jadlas teraz? Ja aktualnie wariuje na pukcie jagodowego, kawy i karmelu z prazonym slonecznikiem [emoji7]
No wlasnie, @Koniczyna82 nawet ja juz robote skonczylam, co oni tam tyle robia?!@Koniczyna82 są juz te wyniki?? Bo caly czas zerkam a się mi juz oczka kleja
Już przestali odbierać telefon
Wyniku brak