Never give up
Fanka BB :)
Kurcia kochana dobrze że teraz... bierz leki i pozbądź się go! Dobrze że Ty kobieta przezornaPamiętacie jak pisalam o krwiomoczu bez bakterii? Poszlam sobie na usg kontrolne. Kamień w nerce 5mm... zabijcie mnie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcia kochana dobrze że teraz... bierz leki i pozbądź się go! Dobrze że Ty kobieta przezornaPamiętacie jak pisalam o krwiomoczu bez bakterii? Poszlam sobie na usg kontrolne. Kamień w nerce 5mm... zabijcie mnie.

Ty to zawsze cos musisz miec. Jak nie urok to sraczks. I co teraz?Pamiętacie jak pisalam o krwiomoczu bez bakterii? Poszlam sobie na usg kontrolne. Kamień w nerce 5mm... zabijcie mnie.
Koniecznie powtorz, oby to był fatalny błąd labu, bo strasznie szybki ten spadek. Trzymam mocno kciukiDziewczyny! Co się mogło stać? 7 dpt blastki beta 36, 9 dnia 495 A dziś, 13 dpt beta 1. Jestem załamana, tak dobrze szło. Nie wiem co dalej... brać leki? Odstawic? Ja pierd...
Kochana powtórz bete. Może to jakiś błąd. A może faktycznie tak szybko spadła..Dziewczyny! Co się mogło stać? 7 dpt blastki beta 36, 9 dnia 495 A dziś, 13 dpt beta 1. Jestem załamana, tak dobrze szło. Nie wiem co dalej... brać leki? Odstawic? Ja pierd...
Gratuluje!Jest serducho i 6 mm czlowieka!!!Tętna nie znam, bo p. Doktor na tak wczesnym etapie nie chce włączać dzwiekow. Wg USG termin na 4.01.2019
Bierz leki i powtórz jutro bete! Mam nadzieje ze to pomylka w labolatorium. Masz plemienia?Dziewczyny! Co się mogło stać? 7 dpt blastki beta 36, 9 dnia 495 A dziś, 13 dpt beta 1. Jestem załamana, tak dobrze szło. Nie wiem co dalej... brać leki? Odstawic? Ja pierd...
Ten progesteron dziwny, ja bym powtórzyła go od razu, może błąd? Pojechała bym zaraz na tych lekach co jesteś i jeśli faktycznie taki mały dołożyła bym natychmiast prolutex spowrotem. I zwróć uwagę czy to na pewno te same jednostki bo fukcjonuja dwie w progesteronie.
Nmol/l =3,14 x ng/ml
Ten progesteron dziwny, ja bym powtórzyła go od razu, może błąd? Pojechała bym zaraz na tych lekach co jesteś i jeśli faktycznie taki mały dołożyła bym natychmiast prolutex spowrotem. I zwróć uwagę czy to na pewno te same jednostki bo fukcjonuja dwie w progesteronie.
Nmol/l =3,14 x ng/ml
Kochana a wszystkie mają być blastkami? Bo jesli transfer w sobotę to raczej tak... dobrze pamiętam?Dzwonili z labu... z 6 komórek 4 były dojrzałe ale tylko 3 się zapłodnionych... Tęsknie za moimi maluszkami...