reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki za wsparcie. W czwątek jestem umowiona z lekarzem z kliniki wiec z nim to skonsultuje:sad: bo nie wiem co mam robić, nawet nie wiem gdzie jest ten pecherzyk

Przy takiej becie jak masz brak pęcherzyka w macicy to zagrożenie życia. Ja przy braku pęcherzyka przy becie ok.1000 wzięłam od lekarza skierowanie do szpitala (i była to bardzo dobra decyzja).

Ja jiz po wizycie stymulacja lekami w polowie czerwca.Lekarz mial.inne plany dla mnie ale okazalo sie ze wyniki nie sa zbyt ciekawe.AMH 0.80
Testosterone 1.8
FSH 9.8 i na dodatek jajniki zapchane:wściekła/y:Na wypisie bylo ze jajniki drozne i ze wszystko ok a jak przynioslam plyte z tego badania to sie lekarz dopatrzyl i dal nawet drugiemu sprawdzic i oboje powiedzieli ze nie sa drozne.PO dzisiejszej wizycie moje szanse spadly z 60% na 45% ze sie powiedzie.Jedynie co pocieszajacego ze beda mogli dac mi 2 embryo o ile beda sie nadawac bo po lekarz i tak duzo jajek nie naprodukuje.Niewiem czy to wogole jest sens wpieprzac tyle kasy majac przeczucie ze i tak sie nie uda:(

reklama
Kurcia kochana dobrze że teraz... bierz leki i pozbądź się go! Dobrze że Ty kobieta przezorna :)
Ale jak sie go pozbyc? :(
Witajcie, powiedzcie mi prosze czy dlugi protokol moze trwac tylko ok 2 tygodnie? Chyba cos zle zrozumialam... Bede po raz pierwszy podchodzila rzekomo na dlugim protokole i juz sie nie lape. Dzis mam wziac ostatnia tabletke anty i rowniez od dzis ampulke Gonapeptyl. Taka procedura przez dwa tygodnie. To normalne? Jakos wspominam krotka stymulacje calkiem inaczej. Wstrzykiwalam mase lekow przez 10 dni chyba a tu tak szybko? :errr:
Potem dopiero sie zacznie stymulacja wlasciwa :) gonapeptyl przez 14 dni wycisza jajniki i dopiero pozniej jada z zastrzykami wlasciwymi.
Ty to zawsze cos musisz miec. Jak nie urok to sraczks. I co teraz?
Jezu no mowie ze ze mna jak w lidlu. Trzymaja sie mnie wszystkie choroby swiata... po kolei...
W piatek ide do urologa powtorzyc usg i zobacze co powie... mam nadzieje ze pozwoli mi startowac w czerwcu z ivf...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry