Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
7dpt -19,5
9dpt -61
Blastki dwie
Na razie cieszę się baaardzo cicho jeszcze, żeby mi to felerne 100 beta chociaż przekroczyła - takie moje osobiste fatum biochemicznych
Beta @asia513, jakaś dziwna historia @Nicolee....
To nie na moje nerwy. Jestem przerażona i boje się myśleć co tam u mnie sie dzieje. A do usg to juz w ogole zeswiruje
Czemu takie rzeczy nas spotykaja..? Czemu jak juz sie uda to nie moze byc spokoju chociaz przez te 9 miesięcy?Wiemy o tym. Mam nadzieję, że u Ciebie to tragiczna pomyłka. Te Twoje poprawne wyniki z wysoką betą mogły trafić do innej dziewczyny i ona też przeżyje później szok.Dziękuję wszystkim za wsparcie. Nie liczę na wiele, tylko to boli tak strasznie.
Aaaa super trzymam Koniczynko kciuki jeszcze mocniej7dpt -19,5
9dpt -61
Blastki dwie
Na razie cieszę się baaardzo cicho jeszcze, żeby mi to felerne 100 beta chociaż przekroczyła - takie moje osobiste fatum biochemicznych
A napiszesz nam z ciekawości czy macie refundację a jeśli nie to ile to kosztuje???
Bardzo lubię poznawać fakty o innych krajach i wkur.... się ze większość daje refundację ale o Austrii nic jeszcze nie słyszałam.
Nie do Pasnika nie. Ja bylam najpierw u immunologa w Gdansku ale pod kontem dodatnich Ana i diagnostyki chorob reumatycznychA Gosia kiedyś brała skierowanie do Pasnika na cito? Czy badania są na NFZ?
@Hooope86 któraś chyba ostatnio z dziewczyn pisała że miała ten drugi roztwór. Ale dokładnie nie pamiętam.Ja nie wiem, czy ja mam na drugie imię pech?
Dostałam receptę na to co na zdjęciu, zjezdzilam pół Wrocławia o godzinie 19 i oczywiście nie dostałam.... Jutro jadę do kliniki niech mi wypisze receptę na coś dostępnego.... Coś się stanie jak przyjmę strzały 1 dzień po terminie? Mam nadzieję że nie. Zobacz załącznik 857328
Znając życie, pewnie żadna z Was tego nawet na oczy nie widziała [emoji28] [emoji106] tylko ja mam jakieś mikstury zawsze z kosmosu [emoji28] [emoji106]
Ja jiz po wizycie stymulacja lekami w polowie czerwca.Lekarz mial.inne plany dla mnie ale okazalo sie ze wyniki nie sa zbyt ciekawe.AMH 0.80
Testosterone 1.8
FSH 9.8 i na dodatek jajniki zapchaneNa wypisie bylo ze jajniki drozne i ze wszystko ok a jak przynioslam plyte z tego badania to sie lekarz dopatrzyl i dal nawet drugiemu sprawdzic i oboje powiedzieli ze nie sa drozne.PO dzisiejszej wizycie moje szanse spadly z 60% na 45% ze sie powiedzie.Jedynie co pocieszajacego ze beda mogli dac mi 2 embryo o ile beda sie nadawac bo po lekarz i tak duzo jajek nie naprodukuje.Niewiem czy to wogole jest sens wpieprzac tyle kasy majac przeczucie ze i tak sie nie uda
![]()