• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie dziwię się. Na razie ciesz się ciążą, to piękny czas. Niedługo będziesz czuła ruchy a później będziesz miała tańczący brzuch, to są niesamowite chwile. [emoji7][emoji7][emoji7]
Już się doczekać nie mogę ruchów dziecka, ciągle się zastanawiam jakie to uczucie:D a Ty jak kochana jutro betujesz jeszcze? Potem Paśnik czy wcześniej do kliniki do naszej Dr na konsultacje :(

Już się doczekać nie mogę ruchów dziecka, ciągle się zastanawiam jakie to uczucie:D a Ty jak kochana jutro betujesz jeszcze? Potem Paśnik czy wcześniej do kliniki do naszej Dr na konsultacje :(
Miałam jechać dzisiaj do naszej dr ale nie mam jeszcze @, więc byłaby rozmowa o niczym. Jutro jadę na betę, zobaczę co tam się posunęło do przodu czy może już w odwrocie. Paśnik w czerwcu jakby co. ;)
Ruchy na początku są takie śmieszne, jak trzepotanie skrzydełek motyla. [emoji7]
Niewyobrażalnie tęsknię za tym.

reklama
Czy któraś z Was mogłaby mi podpowiedzieć czy mamy jakieś szanse odnośnie mojego wcześniejszego postu? :(
Karmenko przestań analizować te liczby, niestety nawet te najlepiej oznaczone nie są miarą sukcesu. Poczytaj to forum czasami dziewczyny mają piękne blastki i ciąży brak a czasami ze średnich piękne ciąże. Masz 4 zarodki i z tego należy się cieszyć to 4 szanse, ile masz lat? W tym całym biznesie myślę że wiek odgrywa zdecydowaną rolę. Aczkolwiek cały czas czekam jak moja MŁODSZA;) koleżanka Murawa ruszy i poprawi te cholerne statystyki:rolleyes:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry