dżoasia
Fanka BB :)
Kciuki za ksiezniczke caly czas!!A nic mi nie mównie wiem po kim ona taka uparta
. Siedzi i nie spieszno jej. Jeżeli nic się nie wydarzy, a nie zapowiada się to w poniedziałek czeka mnie szpital
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kciuki za ksiezniczke caly czas!!A nic mi nie mównie wiem po kim ona taka uparta
. Siedzi i nie spieszno jej. Jeżeli nic się nie wydarzy, a nie zapowiada się to w poniedziałek czeka mnie szpital
![]()
Debilaki! Ale ja sie juz zmylam z krk jesli chodzi o leczenie wiec niech sie wypchaja!Wlasnie przeczytalam na FB, ze invitro w Krakowie po raz kolejny za sprawa naszej ukochanej parti rzadzacej przepada. Co za buraki!![]()
Wooow! Leony szalejaU mnie dobre wieści. 188
7dpt - 19,8
9dpt - 61
11dpt - 188
Mam wynik bety [emoji22] 0,1
Heeh...
Marzycielka jak dzis samopoczucie? Kiedy testujesz/betujesz?
Witaj wiercipietkuCześć Ciotki
Mam już prawie 3 cmi jestem małym/łą wiercipiętą
Z brzucha mamy wychodzę 19 grudnia.
Świetny prezent pod choinkę, co nie ?
Zobacz załącznik 857539
O kurka!!! Skad wiesz? Kiedy??????Good news gymcentrum będzie otwierać oddział w Krakowie
Ja po kątach? No gdzieeeeeeżDziewczyny ...jutro Cudotwórca...no właśnie boję się,że pokładam zbyt duże nadzieje...
i ,że jak nie wyjdzie to bęęęęędzie baaardzo żle....
ale ! miałam byc dobrej myśli
Aśka-znajdę Cię ja tam?
Tylko się ni chowaj po kątach![]()

Jeju Gosiu gratuluję serdecznie. Jest piękna! Ale ten czas leci.Zobacz załącznik 857672 dziewczyny chce Wam przedstawić mojego Małego Okruszka Zosię. Postanowiła wybrać się na świat 5 tygodni wcześniej. Urodziła się 14.05.2018 roku o godzinie 21:18 i ważyła 2230g. Jest całym moim i męża światem! Walczcie bo warto!