A kiedy masz transfer?Ale Ci fajnie ja dopiero przed
No to trzymam kciuki oby rosl i rosl i rosl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A kiedy masz transfer?Ale Ci fajnie ja dopiero przed
No to trzymam kciuki oby rosl i rosl i rosl
To te moje jelita szaleją... aż mnie cycki od nich boląMiałam podobny ból i miewam go do dziś, podobno to jelita (przynajmniej tak twierdzi Pani Doktor) :-)
To mnie zaskoczyłaś@Never give up kochana zalecił .... zróżnicowaną dietębez zbytniej przesdy. Jedynie czego zabronił calkowicie to .... golonki
moj sie załamał bo zawsze raz w m-ce sobie napiekł i jadl przez caly weekend
mam zroznicowac dietę i nie przesadzać z drobiem
. Pojechali do immunologa , a korzystali z rad dietetyka
. A tak serio docent cierpliwie i dlugooo odpowiadal mezowi na pytania - bo ja chora i zasmarkana z bolem glowy zbytnio nie mialam pytań
nadrobie za miesiąc
zagadam go
![]()
obraz usg - przede wszystkimDziewczyny, te które macie PCO powiedzcie mi jak zbadałyście i potwierdziłyście diagnozę zespółu policystycznych jajników???
I wzdęcia ciagle mam. Czy to moze byc jakoś ze sobą powiazane?
No i najważniejsze-jak sie tego uczucia pozbyc?!To te moje jelita szaleją... aż mnie cycki od nich bolązaczynam się też stresować poniedziałkowy wizyta ... boję się ... czy my kiedyś przestaniemy się bać ?? W pierwszej ciąży czekałam na wizytę że spokojem a teraz po prostu szaleje ....
ale po drugim prenatalnym troszkę mniej niż poprzednio hehDokturki moje. Ktoras cos o tym wie moze ? Małż dostal od docenta cudotwórcy receptę i ma brac 2 m-ce .Ulotkę przeczytałam ale moze któraś sie zetkneła z tym lekiem. Zobacz załącznik 857961 dzieki z góry![]()
Dziewczyny co to moze byc....? Od kilku dni cos mi w gardle nie tak. Mam wrażenie jakby mi cos tam utknelo,ale nic tam nie ma. Jakbym chciala sobie beknac,ale w sumie tez nie moge...Nie fajne uczucieI wzdęcia ciagle mam. Czy to moze byc jakoś ze sobą powiazane?
No i najważniejsze-jak sie tego uczucia pozbyc?!