reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
niuska - jestem z Tobą kochana, wiem bardzo dobrze co czujesz, ale to twoje pierwsze podejscie wiec głowa do góry. to za którym razem się uda to chyba jakas loteria... uda, musimy w to caly czas wierzyc chociaz nie jest latwo
Mi jest najcięzej w takuch momentach jak np. dzis w pracy jak przyszedl koleds z aparatem i chwailil sie wczoraj urodzona córeczką a chwile potem ktos mówi ze kolezanka bedzie odchodzic bo w ciązy.. i to takie osoby nie najmlodsze wcale, ktore niczym sie nie chwalily..dziewczyny miala tez spore problemy a udalo sie a koles, po 40 pierwsze dziecko...tez chyba sie dlugo starali.. więc ciesze sie ze im sie udalo ale starsznie smutno mi sie zrobilo jak sie dowiedzialam ze jak znów po tej nieudanej stonie :(((( ból okropny, nie doopisania. dlatego trzeba próbowac zeby chociaz nadzieja zostala..
Widze ze rozpętalam burzliwy temat z tą immunologią, dobrze ze jest cos mozna jeszcze ewentualnie wyeliminowac.. ja tym razem zajme się tym porządnie. na ile sie, moze pomoze...
Lolitka dziękuje za podpowiedź :tak:!!! Zastanawiam sie nad zmianą lekarza u mnie w klinice bo moja Pani lekarz tylko mi mówi 'prosze byc dobrej mysli'! nawet morfologii nasienia niezrobili moje M...coraz gorsze mam zdanie o tej Invikcie :(:no:

lolitka to proszę poradź jesli możesz co powinnam teraz brać. od jutra 1dc zaczynam:estrofem, potem estrofem i encorton (to od gina) poza tym folik, wit.b compl, b6, b12, koenzym q10, wit c, omega3,selen i cynk. czy tak będzie ok?

fusun kciuki ściśnięte na maxa na razie do 22 za pierwsze testowanie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

fusun, gotadora - musi wam się udać! podniesiecie statystykę powodzeń i tym samym nasze nadzieje i szanse na powodzenie:) a gdzie podchodzicie, w Invimedzie?

gizas jeśli dobrze odczytuje skrót skąd jesteś to chyba czestochowa? a jesli tak to nie bliżej miałabyś do katowic niż do łodzi? w katowickim gyncentrum jest program 2+1. płaci się za dwa pełne cykle inv a ewentualne trzecie jest za darmo. za darmo są też wszystkie wizyty.

Jestem Hola z miejscowości oddalonej od Częstochowy o 17 km;-) Dwie inseminacje miałam w ubiegłym roku w katowickiej Provicie po czym zrezygnowałam z nich, bo uważam że nie dawały mi one większych szans na ciąże niż naturalny cud, nie zrobili AMH które mam bardzo niskie i skłania się do ivf...
A o gynecentrum pierwsze słyszę, zawsze obija się o uszy, bocian, novum, invmed, invicta, gameta i provita;-)
Czy Ty Hola tam się leczysz? Jeśli tak to ile Cię wyszedł pakiet łączny i ile miałaś podanych stymulatorów ( ja potrzebuje bardzo duzo dlatego koszt wzrasta)

reklama
Do góry