Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana głowa do góry, łatwo się mówi wiemRobiłam ale się minęłam z panem kurierem. Właśnie czekam kiedy będzie wynik. Mam stresa. Już widzę siebie płaczącą, bo skończyły się mrzonki.![]()
Wiem ale zaczynam się czuć na sali zabiegowej jak w domu a to już nie świadczy o niczym dobrym.Kochana głowa do góry, łatwo się mówi wiemale masz jeszcze mrożaczki także szanse na ponowne bycie mamą nadal są
![]()
kurde, w UK mi beta nie zrobia ot tak ;( Mam ciagle nadzieję, że 7 dni po to było zbyt wcześnie na test..Hej Witamy.
Możesz iść dziś już na bete, jeśli miałoby się coś zadziać powinna ruszyć...
Kochana bo beta tak juz nie rosnie! Po co Ty ja wogole robilas wariacie? Wszystko na pewno jest dobrze❤No i mam wynik bety z dziś 38526, transfer był 15.04, więc wychodzi za niski, 9 mają było 7747. Dobrze, że wizyta za 3 h, to może coś lekarz powie mi sensownego, ale i tak się bardzo zmartwiłam!!!! We wtorek widziałam serducho!!!! Musi być wszystko dobrze !!!!
Mi tez krzyczaly ze przyrost za niski a bylo ok i juz 7mc❤ kochana kalkulatory sa tak ustawione ze beta ma rosnac jak na początku a tak nie jest bo ons potem zwalnia. Dziwie sie lekarzowi ze zci bete zlecił. Jak bylo juz u mnie widac pecherztk to mowili zeby bety nie robic.kochana uszy do gory❤❤❤I teraz 3 h stresu i zachodzenia w głowę, ale wg kalkulatorów przyrost jest za niski![]()
Nie denerwuj się. Dzieci tego nie lubią.Kurde, lekarz mi kazal!!!! Jak powie dziś, że wszystko jest ok, to go normalnie opieprzę za ten stres![]()
PopieramJuż takjeszcze nieregularnie, ale każdego dnia młoda przywita się z mamą
cudowne <3 chyba nie ma lepszego uczucia i masz rację, to bardzo uspokaja.