reklama

Kto po in vitro?

Hejka ja już po wizycie torbiel ma 3 na 3 cm sama torbiel do tego dodać jajnik więc jest ponad 6 cm torbiel krwotoczna dostałam leki i przed 10 dni mam brać primolut nor jak wystąpi okres to jeśli nie będzie brzuch bolą to wizyta między 2 a 3 dniem okresu i wtedy sprawdzi czy się wchlonela i transfer Ale jeśli bol będzie to od 1 dnia okresu tabletki anty i pod koniec opakowania kontrol powiedział że pod rzadnym pozorem nie kłaść się na stół bo jeszcze większej biedy można narobić niż jest mam czopki przeciwbólowe i zapalne l4 od dzisiaj do 31 maja a co moja świetna kierowniczka stwierdziła że to on tak mógł szybko urosnąć nie możliwe i jak długo mam zamiar ciągnąć te l4 no ***** a ja jestem jasnowidz i wiem kiedy mi on się wchłonie i przyjdzie okres boże co za ***** ludzie
Ale to ta nowa kiwrowniczka Ci tak powiedzial? Myslalam ze pisalas ze ona spoko jest...
Dobrze ze masz l4 wypoczniesz a nie dźwignie z bolem....

reklama
Mi też wlasnie nie kazał na razie robić...hmm,wizyta za jakieś 2 tygodnie,ale znając siebie to pewnie zrobię z ciekawości.Ostatni pomiar jak na razie to z 23dpt 23940.Daj znać jak tam po wizycie:-) Ciekawe ile Twój kropek urósł :-)
Dziewczyny nie róbcie już bety bo to naprawdę nie ma sensu.. po co macie stresować siebie i swojego bobaska ? Tyle razy było tu pisane a później mówicie, że siedzicie na szpilkach ale naprawdę na własne życzenie... musicie zacząć wierzyć w swoje szczęście

Saszetki tak - bo to tylko zurawina i probiotyki. Maja wzmocnic drogi moczowe. Mam dwa antybiotyki monural i jakis drugi. Mowil ze monural mozna w ciazy, a ten drugi lepiej odpuscic we wczesnej ciazy.
Ale ja dopiero za miesiac mam Pasnika, a stymulacje pewnie za 1.5 czy 2 miesiace. Wiec gdyby infekcja miala wrocic to pewnie zdarzy sie rozwinac do tego czasu.
@Kurcia - monural mialam przed punkcja bo załapałam tkiego zapalenia pęcherza , ze wyłam z bólu - 3 saszetki i jak ręką odjoł

reklama
Hejka ja już po wizycie torbiel ma 3 na 3 cm sama torbiel do tego dodać jajnik więc jest ponad 6 cm torbiel krwotoczna dostałam leki i przed 10 dni mam brać primolut nor jak wystąpi okres to jeśli nie będzie brzuch bolą to wizyta między 2 a 3 dniem okresu i wtedy sprawdzi czy się wchlonela i transfer Ale jeśli bol będzie to od 1 dnia okresu tabletki anty i pod koniec opakowania kontrol powiedział że pod rzadnym pozorem nie kłaść się na stół bo jeszcze większej biedy można narobić niż jest mam czopki przeciwbólowe i zapalne l4 od dzisiaj do 31 maja a co moja świetna kierowniczka stwierdziła że to on tak mógł szybko urosnąć nie możliwe i jak długo mam zamiar ciągnąć te l4 no ***** a ja jestem jasnowidz i wiem kiedy mi on się wchłonie i przyjdzie okres boże co za ***** ludzie
Kciuki zeby sie to cholerstwo wchlonelo po lekach. A kierowniczka brak slow. Jestem dziwnie przekonana ze gdyby to chodzilo o torbiel na jej jajniku, nie bylaby taka przemadrzala i leciala w te pierdy na chorobowe. Nie przejmuj sie nia! Nalezy Ci sie zwolnienie, czy jej sie to podoba czy nie. Niech sie pocaluje w nos..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry