dżoasia
Fanka BB :)
Zależy jakie leki itp - mnie jedna procedura z czterema transferami z lekami, wizytami itp wyniosła ponad 40 tys...Dziewczynki moge zapytac ile tak mniej wiecej kosztuje Was cala ta procedura in-vitro+leki?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zależy jakie leki itp - mnie jedna procedura z czterema transferami z lekami, wizytami itp wyniosła ponad 40 tys...Dziewczynki moge zapytac ile tak mniej wiecej kosztuje Was cala ta procedura in-vitro+leki?![]()
"Bo promocje tam (na swetry), parking (na zołmka) ram pam pam pam!"Jak sie nie uda za pierwszym razem na na drugo procedure lece do Polski![]()
Dziękuję za miłe przyjęcie@zylwia @Agniecha1508 @Never give up bardzo Wam kochane dziękuje za kciukibyłam, przeżyłam i tak sobie mysle ze dobrze ze forum to pisanie bo bym zapluła cały ekran
miałam iść na NFZ ale zaczęłam kombinować ze znieczuleniem i biała plomba i nawet nie wiem kiedy z portfela uciekło mi 140 zlowtych
siedzę, cała sie ślinie bo szczęka nie do końca sie domyka Hahaha
ale przynamniej póki co nie boli
@Tutisia witam również nową koleżankę, uprzedzam ze jak sie wyciągniesz spędzisz z nami sporo czasu
![]()
O mamo.. kilka kilometrow?? Szacun! Dotarlas do tej kliniki bez problemow? [emoji5]Od rana przychody.
Wstałam po 6,ogarnęłam siebie, koty, mężowi śniadanie i wyjechałam po 7 by na 8 być w labolatorium. Krew oddana, estradiol się bada, ja wracam do samochodu żeby jechać do znajomej posiedzieć trochę bo wizyta na 11.40. Odpalam samochód a on odmówił posłuszeństwa. Podejrzewam alternator. Trudno. Niech stoi złomek. Myślę przejdę się do kliniki, i tak mam kilka godzin. Przede mną kilka mocnych kilometrów. Piździ jak w kieleckim, a jak wychodziłam z domu to było całkiem fajnie. A ja w krótkim rękawki wystąpiłam. Lidla pod drodze znalazłam, kupiłam sweter i już mi ciepło [emoji23] [emoji23] idę dalej. Jeszcze kilka km [emoji28] [emoji106]
Nie, nawet mavigacja w telefonie mnie źle prowadziła, kręciłam się w kółko. Ale.... Myślałam że mam na 11:20 a miałam na 12 [emoji28]O mamo.. kilka kilometrow?? Szacun! Dotarlas do tej kliniki bez problemow? [emoji5]
No ale wez pod uwage ze tez zarabialabys proporcjonalnie mniej niz teraz [emoji4]Mysle ze jak bym byla w PL to to co zaplace za jedne podejscie tutaj to w PL bym mogla podejsc 4 razy![]()
No to jest bardzo mile miec swiadomosc ze mozna liczyc na takie wsparcie od rodziny. Nam na poczatek z ivf dal moj tata ok 10 tys.U nas podobnie.. pierwsza procedure zapłaciliśmy sami w Białymstoku coś okolo 9tys.. a drugą szczęśliwą w Warszawie zaplacili moi rodzice i tam bylo chyba 12tys. I jestem im bardzo za to wdzięczna. Wiem, że zawsze moge na nich liczyć nie tylko w kwestii finansowej ale ogólnie bo czekali na swoją pierwszą wnusie tyleeee czasuwózek też płacili a lozeczko , fotelik samochodowy, materacyk , rożek i przewijak teście.. nie wiem jak ktoś to odbierze ale u Nas tak się zaoferowali i jedni kupują to jedni to i jestem wdzięczna
![]()
Super![emoji173]Dziewczyny... nie wytrzymalam i zrobilam jeszcze jedna bete bo kulo mnie bardzo mocno wczoraj.
188 ->950 w 3doby![]()
Tak , masz racje kochana :* i cieszę się , że wiedząNo to jest bardzo mile miec swiadomosc ze mozna liczyc na takie wsparcie od rodziny. Nam na poczatek z ivf dal moj tata ok 10 tys.
Nie jestes nienormalna. Super ze tesciowa chce Wam pomoc, ale powiedzcie jasno od samego poczatku, ze jestescie wdzieczni ale wybor nalezy do Was i to Wy zdecydujecie. A jesli bedzie protestowac trzeba oznajmic ze w takim razie Wy sobie kupicie sami za swoje. To zrobi sie jej glupio [emoji12] Mam identyczne podejscie do Twojego w tym temacie [emoji5] i tez nie cierpie gdy tesciowa cokolwiek probuje mi narzucac [emoji6]Super, że macie pomoc od rodziców. Moja teściowa ostatnio powiedziała: muszę zbierać na wózek, musi być ładny, najlepiej taki jak Sylwia miała (Sylwia to jej córeczka)...źle to odebrałam, bo ona chce nam wybrać wózek i w ogóle chciałaby rządzić wszystkim. Ja tyle czasu czekałam na dziecko i to ja chce zdecydować o tym jaki to będzie wózek..co o tym myślicie? czy to ja jakaś nienormalna jestem?