misis188
Fanka BB :)
Co za,dziadostwo ze nie poszla na leki.Jest nadal torbiel zaraz dadzą konsultacje z ginekologiem mam czekać nie mogła dobrze zmierzyć bo to przez pochwe dobrze widać więc czekam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co za,dziadostwo ze nie poszla na leki.Jest nadal torbiel zaraz dadzą konsultacje z ginekologiem mam czekać nie mogła dobrze zmierzyć bo to przez pochwe dobrze widać więc czekam
No właśnie jestem zaskoczona że ona jeszcze jest że się jeszcze nie wchlonela jebana uparta ;( czekam zobaczymy co dalej myślałam że już się wchlonela a tu dupa miałaś taki przydapekCo za,dziadostwo ze nie poszla na leki.
@redferrari u mnie też był tylko blastek, nic się nie udało zamrozić, ale za to został że mna i dziś kończę 7tc!!! Więc uszy do góry, myśl pozytyepoz i gadaj do blastka, żeby z Tobą został, bo ten jeden do szczęścia Ci chyba wystarczyMmoje małe zarodeczki nie nadawały się do zamrożenia.. no żesz - zryczałam się w pracy
Więc mamy tylko blastusia w brzuszku - jest 2dpt brzuch boli ale już nie wiem od czego... bo i mnie zatkało gastrycznie i obudziłąm się z pełnym pęcherzem, że aż bolało jak sikałam, więc są trzy opcje:
1. podrażopny pechęrz
2, zatwardzenie
3, ciąża
Dyskomfort bynajmniej nieprzyjemny jak diabli...
ja to się mam jak nie urok to sraczka...
coraz mniej we mnie optymizmu

Torbiel przyjajowodowa o takich rozmiarach juz sie raczej nie wchlonie dzieki tabsomNo właśnie jestem zaskoczona że ona jeszcze jest że się jeszcze nie wchlonela jebana uparta ;( czekam zobaczymy co dalej myślałam że już się wchlonela a tu dupa miałaś taki przydapek
Jak przestałam brać tabletki to po 5 dniach pojawił sie okres i wowczas zaczęłam brać menopur codziennie i gieńka co drugi dzieńDzięki wielkie za odpowiedź, ciekawe czy później brałaś zastrzyki na początku następnego cyklu czy po okresie? Może pamiętasz. Dzwoniłam dziś do kliniki i doktor powiedział, że mam przyjechać na wizytę zgodnie z umową czyli teraz w piątek. Ciekaw jak to będzie na USG czy już będą jakieś jajka i czy zapisze zastrzyki czy jednak opóźni się wszystko o kolejny miesiąc...

Jak przestałam brać tabletki to po 5 dniach pojawił sie okres i wowczas zaczęłam brać menopur codziennie i gieńka co drugi dzień
Tak sobie teraz policzyłam i mi wyszło że długi protokół trwał u mnie 46 dni(licząc do punkcji)
Pojawią się napewno
Pozdrawiam![]()
Słyszałam o takim objawie, że jest bardzo często spotykany u kobiet w ciąży, także wszystko w normie [emoji4] zazdroszczę Ci, że coś czujesz, bo ja w ogóle nie mam nic ciążowego, mama mówi, że to oo niej tak mam bo do dnia porodu chodziła normalnie do pracy i oprócz rosnącego brzucha 0 innych przesłanek o ciąży [emoji4]Dziewczyny tak do dupy sie czuje i nawet nie potrafie nazwac tego co mi jestNie wiem czy to żołądek,zgaga czy co...Ciagle mam wzdety brzuch i w przelyku cos nie tak. Ciagle mi się chce bekac,ale nawet jak to zrobie to ulgi nie ma. Czuje sie taka zakorkowana,okropne uczucie
Pewnie żadna z Was tak nie ma? Ewentualnie jakie leki możemy brac na zoladek czy na zgage?
Też o tym myślałam.Justin jak jestes zdecydowana na Ciechocinek to idz tam na stymulacje i transfery. Jak sie nie uda tam z roznymi cudami to najwyzej wrocisz tu po swoje mrozaki z nd. A jak sie uda to moze pomyslisz nad oddaniem tych do apodcji?