Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki dam znać wizytę mam na 17;20 już w drodze jesteśmy ...
GratulacjeDziewczynki jestem pi wizycie pecherzykowej 17dpt blastki. Czyli 5+1 niby.
Jest jeden pecherzyj z cialkiem żółtym, 7,3mm
Zobacz załącznik 859275
Dziewczynki jestem pi wizycie pecherzykowej 17dpt blastki. Czyli 5+1 niby.
Zobacz załącznik 859275
Aaa super kochana gratuluje :*Dziewczynki jestem pi wizycie pecherzykowej 17dpt blastki. Czyli 5+1 niby.
Zobacz załącznik 859275
Wszystko cacy nie ma sie do czego dowalicDziewczyny drogie znów Was muszę prosić o pomoc w interpretacji. @misis188 Ty na pewno ogarniasz co to za cuda. Widzę, że w subpopulacji komórki NK to 12 (dużo? czy ok?), a ten NK Test to w ogóle nie wiem co mówi
Zobacz załącznik 859324
Zobacz załącznik 859322
@Justin87 - Justynko ale to ona jest dla Ciebie , nie odwrotnie !!!!! Tak wiem my sie ich boimy tz. mieć swoje zdanie , by ich nie urazić bo nie będą nas leczyć itd. itd. Kurczę tym sposobem by ich nie urazić to do usranej śmierci będą Nas leczyć , a my grubą kasę u nich zostawiaćTeż o tym myślałam.
Powiem szczerze, że dużo zależy od tego jak się potoczy jutrzejsza rozmowa z dr w klinice. Bo może akurat coś się ruszy i będę miała zwarty plan na kolejny transfer i dostanę jakieś dodatkowe leki. Obawiam się, że skoro to mi się nie podoba, to ona zrezygnuje ze mnie jako pacjentki a od wczoraj i zostanę bez lekarza. [emoji23]
( to moje zdanie oczywiście )