reklama

Kto po in vitro?

reklama
Odpadam dziwczyny, za długo nie powymieniałam się inf. Odebrałam kolejny wynik i <0,1. Teraz uzbierać kolejne 10-11 tys graniczy w moim przypadku z cudem, więc nie wiem co dalej będzie. Będę Was podglądała na forum, życzę wszystkim powodzenia i trzymam kciuki
Strasznie mi przykro. Życie jest takie niesprawiedliwe. Ale nie poddawaj się, walcz kiedy znów będziesz na to gotowa. Dasz radę, dacie radę. Życzę powodzenia.

U mnie oprócz płynu pojawiła się również krew,lekarz straszy laparoskopią,powiedzcie mi za jaki czas będę mogła podejść do in vitro po takim zabiegu?

Megi - bardzo mi przykro, że się hiperką skończyło. ;(( u mnie się tego bali i dlatego od razu kiedy jajka się pojawiły od razu skończyli symulacje. No ale coś za coś - nie mam teraz mrozaków i zaczynam od początku.
A w którym szpitalu jesteś? Zapytaj się doktorka - oni dużo wiedza o komplikacjach po invitro, jak si dowiedziałam codziennie przyjmują pacjentki z klinik hodowlanych.

Nie moge znalesc na ich stronce tego pakietu za 25 tys. :(
Link do: In Vitro z gwarancją 100 % by Gyncentrum Klinika Leczenia Niepłodności i Diagnostyki Prenatalnej Katowice

Sorki pomyliło mi się 29 tyś kosztuje nazywa się 100% skuteczności

Wprowadzilam cie w błąd zmienili zasady rok temu byla nieograniczona ilość A teraz dali do 4

ZASADY PROGRAMU

W ramach programu przewidziane są 4 procedury zapłodnienia pozaustrojowego IVF-IMSI w ramach jednej zryczałtowanej opłaty w wysokości 29 500 zł, do wykorzystania w ciągu 2 lat.

Po stwierdzeniu ciąży w 12. tygodniu, program uznaje się za zakończony.

Jeżeli po upływie 24 miesięcy od momentu przystąpienia do programu i wykorzystaniu wszystkich procedur uwzględnionych w programie nie zostanie stwierdzona ciąża, nastąpi zwrot pełnej kwoty ryczałtu.

W przypadku pierwszej procedury zakończonej ciążą opłata ryczałtowa ulega obniżeniu do wysokości 7500 zł. Pozostała kwota ulega zwrotowi.

600 zł jak chcesz specjalnym kurierem przewieźć zarodki z kliniki do kliniki. Do tego 3eba doliczyć koszty zagrożenia w nowej klinice w Ciechocinku to 500 zł za komórkę ( w zasadzie to za dwie bo tyle sie mieści w tym termosie) :p

Padniecie... mój teść mi mówił jaką pozycja jest dobra do robienia dzieci;) jak on z teściową miał problemu żeby zajść w 2 ciaze to tak robili cytuję od tylu ;) masakra
O matko....

reklama
Megi - bardzo mi przykro, że się hiperką skończyło. ;(( u mnie się tego bali i dlatego od razu kiedy jajka się pojawiły od razu skończyli symulacje. No ale coś za coś - nie mam teraz mrozaków i zaczynam od początku.
A w którym szpitalu jesteś? Zapytaj się doktorka - oni dużo wiedza o komplikacjach po invitro, jak si dowiedziałam codziennie przyjmują pacjentki z klinik hodowlanych.
Odpadam dziwczyny, za długo nie powymieniałam się inf. Odebrałam kolejny wynik i <0,1. Teraz uzbierać kolejne 10-11 tys graniczy w moim przypadku z cudem, więc nie wiem co dalej będzie. Będę Was podglądała na forum, życzę wszystkim powodzenia i trzymam kciuki
wiolu Hubcio jest invitrowy? Odpocznij kochana, uzbieraj kasę i wracaj, jak masz dziecko to jest duża szansa na udane in vitro niestety tylko kasa.... w jakiej klinice byłaś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry