Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudowne wieści. Gratuluję! Krwawisz jeszcze?Rano pojechaliśmy do szpitala i przyjęli mnie na oddział.Pecherzyk jest i serduszko się pojawiłoAz się popłakałam.
Jakie kroki podejmujesz dalej oprócz wizyty u chirurga i Medrolu![]()
Strasznie mi przykro. Życie jest takie niesprawiedliwe. Ale nie poddawaj się, walcz kiedy znów będziesz na to gotowa. Dasz radę, dacie radę. Życzę powodzenia.Odpadam dziwczyny, za długo nie powymieniałam się inf. Odebrałam kolejny wynik i <0,1. Teraz uzbierać kolejne 10-11 tys graniczy w moim przypadku z cudem, więc nie wiem co dalej będzie. Będę Was podglądała na forum, życzę wszystkim powodzenia i trzymam kciuki
U mnie oprócz płynu pojawiła się również krew,lekarz straszy laparoskopią,powiedzcie mi za jaki czas będę mogła podejść do in vitro po takim zabiegu?
Wezmę teraz jednego mrożaka na cyklu naturalnym z medrolem i jeśli się uda to z heparyną. Wezmę też embryo glue do transferu.I na co jest ten medrol właściwie ? W czym ma Ci pomoc ? Biorę go a nawet nie wiem :/
I właśnie co dalej ? W kolejnym cyklu bierzesz mrozaka ?
Link do: In Vitro z gwarancją 100 % by Gyncentrum Klinika Leczenia Niepłodności i Diagnostyki Prenatalnej KatowiceNie moge znalesc na ich stronce tego pakietu za 25 tys.![]()
Ło kurde mogę wisiećJak by ktoś nie widział „Jancia Wodnika”
Obejrzyjcie sobie scenę od minuty 7.40
![]()

O matko....600 zł jak chcesz specjalnym kurierem przewieźć zarodki z kliniki do kliniki. Do tego 3eba doliczyć koszty zagrożenia w nowej klinice w Ciechocinku to 500 zł za komórkę ( w zasadzie to za dwie bo tyle sie mieści w tym termosie)
Padniecie... mój teść mi mówił jaką pozycja jest dobra do robienia dziecijak on z teściową miał problemu żeby zajść w 2 ciaze to tak robili cytuję od tylu
masakra
Megi - bardzo mi przykro, że się hiperką skończyło. ;(( u mnie się tego bali i dlatego od razu kiedy jajka się pojawiły od razu skończyli symulacje. No ale coś za coś - nie mam teraz mrozaków i zaczynam od początku.
A w którym szpitalu jesteś? Zapytaj się doktorka - oni dużo wiedza o komplikacjach po invitro, jak si dowiedziałam codziennie przyjmują pacjentki z klinik hodowlanych.
wiolu Hubcio jest invitrowy? Odpocznij kochana, uzbieraj kasę i wracaj, jak masz dziecko to jest duża szansa na udane in vitro niestety tylko kasa.... w jakiej klinice byłaś?Odpadam dziwczyny, za długo nie powymieniałam się inf. Odebrałam kolejny wynik i <0,1. Teraz uzbierać kolejne 10-11 tys graniczy w moim przypadku z cudem, więc nie wiem co dalej będzie. Będę Was podglądała na forum, życzę wszystkim powodzenia i trzymam kciuki