Justin87
Fanka BB :)
Ale fajnie.Jutro miałam mieć transfer, ale dziś dzwonili z Kliniki że pięknie się dzieła moje Kropeczki i transfer w piątek. Mamy cały sześciopak, wszystkie moje dzielne wytrwałe... [emoji7] [emoji173]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale fajnie.Jutro miałam mieć transfer, ale dziś dzwonili z Kliniki że pięknie się dzieła moje Kropeczki i transfer w piątek. Mamy cały sześciopak, wszystkie moje dzielne wytrwałe... [emoji7] [emoji173]
Trzymam kciuki hih będziesz miała dziecko na Dzień DzieckaJutro miałam mieć transfer, ale dziś dzwonili z Kliniki że pięknie się dzieła moje Kropeczki i transfer w piątek. Mamy cały sześciopak, wszystkie moje dzielne wytrwałe... [emoji7] [emoji173]
Jutro miałam mieć transfer, ale dziś dzwonili z Kliniki że pięknie się dzieła moje Kropeczki i transfer w piątek. Mamy cały sześciopak, wszystkie moje dzielne wytrwałe... [emoji7] [emoji173]
Raczej nie wygląda to dobrze ale zrób betę jeszcze za kilka dni.Cześć wszystkim. Mam do was pytanie otóż 21.05 miałam transfer 2 blastek 5 dniowych, w klinice kazali mi przyjść za 14 dni na test z krwi, ale ze ja z tych niecierpliwych zrobiłam wczoraj betę (równo tydzień po transferze) wynik <1.20. Nie ma już szans ze się udało?[emoji852]️
Ja bym zrobiła wszystkie możliwe badania , idź do lekarza i zapytaj co masz zrobić.Dziewczyny pomóżcie bo nie wiem sama co robić... 4 dni temu miałam kontakt z osobą chorą na nowotwór. Dziś dowiedziałam się ze z badań wyszła sepsa i zapalenie płuc. Dzwoniłam na oddział zakaźny z pytaniem czy zrobić jakieś badania ale ta lekarka powiedziała że jak się dobrze czuje to nie. Ale żeby tej osoby unikać. W międzyczasie dowiedziałam się, że ta osoba ma szczep bakterii z dróg moczowych i stąd ta sepsa... Czy ja mogłam się w jakkolwiek sposób zarazić? Ta osoba dotykała mój brzuch... czy są jakieś badania które cokolwiek wykażą? Obawiam się o dziecko. dziś 23TC
Dziewczyny pomóżcie bo nie wiem sama co robić... 4 dni temu miałam kontakt z osobą chorą na nowotwór. Dziś dowiedziałam się ze z badań wyszła sepsa i zapalenie płuc. Dzwoniłam na oddział zakaźny z pytaniem czy zrobić jakieś badania ale ta lekarka powiedziała że jak się dobrze czuje to nie. Ale żeby tej osoby unikać. W międzyczasie dowiedziałam się, że ta osoba ma szczep bakterii z dróg moczowych i stąd ta sepsa... Czy ja mogłam się w jakkolwiek sposób zarazić? Ta osoba dotykała mój brzuch... czy są jakieś badania które cokolwiek wykażą? Obawiam się o dziecko. dziś 23TC
7dpt 34 .6
9dpt 74.1
10dpt 99.1 a miało być minimum 100 i już mnie to martwi bardzo a dr nie oddzwania.