Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem, że sporo osób miało takie sensacje przy schodzeniu. Szczególnie przy odstawieniu prolutexu bo to duża dawka na raz.Powiedzcie mi czy schodzenie z leków może się wiązać z krwawieniem lub plamieniem? Bardzo się tego boję![]()
Bo tego dużo bylo. Litinus, prolutex, neoparin, estrofem i noe wiem co tam jeszczeW provicie chodzilam do dr Mańki tez swietny ale jak rok nie bylam w klinice to kazali mi czekac ponad 2 miesiace na wizyte wiec stwierdzilam ze pojde do dr G bo przypadkiem sie dowiedziałam ze jest w gyn i tak to sie zaczęło. Z jego reki juz jedno dziecko jest w mojej rodziniepunktualnosc w gyn szwankuje ale jak mowicie ze labolatorium jest lepsze to jestem spokojniejsza
czemu tak duzo Cię leki wyniosly po transferze? Powiwm Ci ze z tego co sobie przypominam to mimo to ze mialam refundowane leki to po nirmalnych cenach nie wyszlo by tyle
![]()
[emoji8][emoji8]tak , widziałam jak już wyświetliło się i cały czas mam screena zrobionego i jutro będziesz :*
Tak to efekt leków skonsultuje z lekarzem czy nie zmiejszycDziewczyny
Beta hcg 924 - 14dpt
Progesteron 74ng/ml
Wg norm na wynikach 2trymest ciazy to wynik miedzy 19-45 ng, a 3 trymestr nie jest ujety.
Czy ktoras z Was miala taki wysoki progesteron??? Czy to wynik przyjmowania luteiny i prolutexu???
Trzymaj się kochana i daj znaćJutro rano punkcja. Trzymajcie mocno kciuki poprosze :-)