izabella87
Fanka BB :)
@izabella87 a do której jest u nas infolinia? Może oni się skontaktują z lekarzem?
Dzwoniłam :/ niestety nie są w stanie mi pomoc :/ jadę na 20 prywatnie na szczęście udało mi się wyblagac żeby mnie przyjęli
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@izabella87 a do której jest u nas infolinia? Może oni się skontaktują z lekarzem?
Jak to?? Nie. Ja do konca wierze!!!U mnie lipa dziewczyny. 27dpt blastek i nie ma echa zarodka. Pecherzyk 10,07.
W 17dpt był 7,3 z widocznym YC...
U mnie lipa dziewczyny. 27dpt blastek i nie ma echa zarodka. Pecherzyk 10,07.
Zapomniałaś dodac że będziemy razem chodzić z wózkami [emoji7] trzymam Ciągle kciuki.Kochana ty zaciskasz nogi a ja kciuki i dzisiejszy dzien z taka okazja musi byc dobrym znakiem. Za rok bedziesz juz obchodzic dzien dziecka z brzdacami
Masz jakieś zalecenia po transferze? Co bierzesz?Cóż to takiego ten intralipid? Ja w poniedziałek mialam transfer i w sumie tak się zastanawiam czy biorąc teraz tyle progesteronu i estradiolu to nie powinno się zrobić wyników jakiś ? bo w sumie lekarz tylko powiedział że beta za dwa tygodnie
[emoji20] nie.... Błagam niech to nie będzie prawdaU mnie lipa dziewczyny. 27dpt blastek i nie ma echa zarodka. Pecherzyk 10,07.
U mnie lipa dziewczyny. 27dpt blastek i nie ma echa zarodka. Pecherzyk 10,07.
Ale mie ma echa zarodka, nie tylko serduszka. No zobaczymyMoja bratowa w 6 tygodniu nie miala serduszka a juz w pod koniec 7 pieknie bilo
Co prawda poronila ale to inna bajka ona ma inne problemy z dwurozna macica i mthfr plus prawdopodobnie zespol antyfosfolipidowy ktory uaktywnia sie dopiero w ciazy przed wyniki sa ok
Ja tam trzymam kciuki kochana
Koniczynko, to nie pomylka na usg? Trzymam kciuki z calej sily, aby jednak wszystko bylo ok. Czytalam z usmiechem, ze wkoncu wszystko ok u was, tyle dobrych wiesci. Trudno mi zrozumiec, czemu teraz taki obraz usg![]()
Cholera...slow mi brak :/