• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurcia dzięki. Szczerze to nie wiem ja się czuje, chyba troszkę się zdystansowałam do wszystkiego i czekam co będzie. Popłakałam się po wizycie i na pobraniami, odreagowałam trochę i teraz już jestem spokojna. Ja już swoje przeżyłam, bywał gorzej. Czekam co będzie na kolejnej wizycie, nie mam w tym momencie n nic wpływu wiec odpuściłam, czytam jakiś kryminał. Mam dobrze bo jestem z mężem na wyjeździe, jesteśmy razem cały dzień, nie zostaje sama z dołem.
Rozumiem. Dobrze ze masz czym glowe zajac i nie jestes sama w domu. Kiedy nastepna wizyta?
Dziewczyny, co to jest Dostinex? Czy on bez refundacji?

Wlasnie sprawdzilam cene no i szczeka mi opadla. 8 tabletek 350 zl :errr:
Dostinex jest na obnizenie prolaktyny. I tez w hiperkach cos tu dziewczyny pisaly ze go biora.
Ja za 8 tabletek cos kolo 100zl placilam. Tylko ja biore 1/4 tabletki na tydzien..wiec mi na dluuuugo starcza.

Rozumiem. Dobrze ze masz czym glowe zajac i nie jestes sama w domu. Kiedy nastepna wizyta?Dostinex jest na obnizenie prolaktyny. I tez w hiperkach cos tu dziewczyny pisaly ze go biora.
Ja za 8 tabletek cos kolo 100zl placilam. Tylko ja biore 1/4 tabletki na tydzien..wiec mi na dluuuugo starcza.
Taka mini tabletkę na 4 razy? Jak Ty kochana to dzielisz

reklama
Wszystko ok, żadnych zmian nie widzi musiał być jakiś krwiak.
Jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym i echem zarodka 2.2mm 5t5d, także wszystko na ten moment jest ok żadnych złych zmian
Strachu co nie miara i 180 zł mniej :)
Ale lekarz mega kompetentny gaduła, wszystko wyjaśnił
Czekałam na takie wiadomości [emoji2] [emoji480]
Pieniądze się nie liczą w takich momentach [emoji2]
Zawsze jest ich za mało.

Gdybym miała dużo kasy, wygrała bym w lotka (nie wygram bo nie gram [emoji28]) rozdala bym cześć dla Was [emoji51] na dzieci [emoji51]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry