Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, nie ten sam. Jestem na wakacjach kilkudniowych nad morzem. We wtorek sprawdze jeszcze u mojego.A ten sam lekarz robił usg? Kurcze trzeba sprawdzić u innego
Więc sie nie zastanawiajcieDziękuję :-) mnie nie przekonuje, że można tak dać zwierzęciu na imię, gdyż w tych czasach ludzie różne dają swoim pupilom. Ja jedyne imię z jakiego właśnie się śmiałam to z Brajanka :-) głównie przez pisownię
SpokoJa się mam aż za dobrze[emoji2] Wizytę serduszkowa mam dopiero we wtorek... od środy już swirowalam, bo nie wierzyłam, że można być w ciąży tak całkowicie bezobjawowej, więc pobieglam dziś na betę. Wyszła 36 tys. według kalkulatora podwaja się co około 92 godziny więc chyba ok z tego co czytałam to przy takich wartościach może tak być. Poza tym oprócz delikatnego bólu piersi zero dolegliwości [emoji6]
i ostrzegam ze ono sie wczesniej nie zapowiada tylko wpada jak torpedaMi sie lezka zakrecila po samym przeczytaniu Twojego postaNo ja też nigdy wcześniej nie byłam w ciąży. Do tej pory jak sobie przypominam dzień bety i łzy szczęścia to od nowa łezka w oku się kręci
A gdzie się leczysz? Czyli już jesteś w trakcie stymulacji? Już teraz zaciskam kciuki za poniedziałkowa wizytę![]()
Zastanawia mnie jedno - kobiety w ciazy nie powinny dodatkowo suplementowac wit A a tam dawka 173% rws...Haa dziewczyny znalazlam.cos dla wszystkich ktore maja tabletkowstret jak ja. Choc nie ukrywam od 5 dni jakos ida mi tabsy choc encorton i magnez najpierw gryze.
Narazie mam zapasy pregnalu evital ale nad tym cudem sie zastanowie.
Boze dzieki ze dales komos mozg zeby wymyslil takie cudo
Link do: Optimal Prenatal
Dziękuję :-) mnie nie przekonuje, że można tak dać zwierzęciu na imię, gdyż w tych czasach ludzie różne dają swoim pupilom. Ja jedyne imię z jakiego właśnie się śmiałam to z Brajanka :-) głównie przez pisownię
Ale przynajmniej stresu będziesz miała troszkę mniej,ja miałam weryfikacje w 3,6 i 9dpt...i dopiero usg po kolejnej weryfikacji w 16dpt. Dawki leków miałam trochę większe,ale pewnie dlatego,że byłam na sztucznym cyklu.Tak więc nie martw się,potem nie jest wcale łatwiej z tym czekaniem :-)Żadnych zaleceń prócz bety za 14 dni. Biorę 3x2 luteina dopochwowo duphaston 3x1 estrofem 2x1 prolutex 1x1. Czuję się trochę taka pozostawiona sama sobie przez klinikę.