Na 3 dni przed i my juz mieliśmy zabronione bo takie nasienie do zapłodnienia jest najlepsze;-)Nam lekarz zabronik na 3 dni przed punkcja, wczesniej nie pytalam, ale na Twoim etapie mysle, ze jest ok.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na 3 dni przed i my juz mieliśmy zabronione bo takie nasienie do zapłodnienia jest najlepsze;-)Nam lekarz zabronik na 3 dni przed punkcja, wczesniej nie pytalam, ale na Twoim etapie mysle, ze jest ok.
@Gosia321 to jest niepojęte jak ten czas leci. O której lecisz w poniedziałek na betę?Gosia... Poniedziałek tuż tuż [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Ja bym leciała skoro świt [emoji28] [emoji110]@Gosia321 to jest niepojęte jak ten czas leci. O której lecisz w poniedziałek na betę?![]()
Myślę, że jedno z drugim nie ma nic wspólnego, ponieważ na psycho nie masz robionego nic to by mogło zaszkodzić maluchowi. A będą przedłużone i będziesz miała spokój już na jakiś czas. Dobrej nockiW środę mam badania medycyny pracy w tym psychotesty, kojarzycie czy nie ma żadnych przeciwskazan aby robić je w ciąży ? Zastanawiam się czy jest sens iść
Dziewczynki moze to glupie pytanie, ale tak jak mowie, dopiero pierwszy raz robie ivf i zastanawiam sie czy mozna uprawiac seks przed punkcja? W sensie, daleko jeszcze do punkcji, dzis 4dc ale sama nie wiem, boje sie zeby czegos nie popsuc [emoji14] Lekarz mi nic nie mowil a wizyte mam dopiero w poniedzialek wiec poratujcie![]()
Hehe jeszcze nie wiem to zalezy jak wstane bo labolatorium mam troszke dalej niz na miejscu@Gosia321 to jest niepojęte jak ten czas leci. O której lecisz w poniedziałek na betę?![]()
Kolezanka z poprzedniej kliniki akurat byla w Novum jak Majdanowie byli na wizycieLink do: Rozenek z okazji swoich urodzin zabrała Majdana do kliniki in vitro! (TYLKO U NAS)
Nie znoszę rozenek i tych jej „ustawek” z paparazzi, ale może gdyby więcej gwiazd się ujawniło i mówiło otwarcie o invitro pomogłoby to zrozumieniu społecznemu, że nie jesteśmy czarownicami i nie gotujemy zarodków w wielkim kotle z hormonami.![]()
![]()