Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Primo vision to jest pic na wode fotomontaż. Szkoda kasy na to. A nie sadze zeby Katowice to mialy.@Koniczyna82 tak jak pisze Iskra, poki beta rosnie to mozesz robic allo. Z innych badan nie kojarze, jak mi sie cos przypomni to ci napisze. Czekam w napieciu na wiesci, dobre wiesci!
@Never give up jeszcze z.miesiac do klucia, bo oczywiscie jak trzeba to @ nie ma i nie ma. Moj zazwyczaj 21-25cio cykl ma dzis juz 31 dni i o malpie ani slychu ani widu. Az se sikanca zrobilam ale jasne ze oczywiste - bieluśki.
@gosia321 mocne kciuki i kopniaczek ma szczescie za jutro!!!
@Felia a jaka metoda zapladniacie? Moze imsi by wchodzilo w gre? primo vision mielismy i jak tylko bedzie taka opcja w katowicach tp tez biore. Milych snow jutro i owocnych jajozbiorow![]()
Mają "w miarę dostępności". Pic nie pic, lepiej dmuchac na zimnePrimo vision to jest pic na wode fotomontaż. Szkoda kasy na to. A nie sadze zeby Katowice to mialy.
Może nadgorliwość lekarza związana z intralipidem. Jak się dowiesz daj znaćNie, nie miałam nic nadzwyczajnego. Poprostu transfer + gratis intralipid tyle. Więcej nic. Jutro się dowiem po co morfologia
Ja to robiłam do momentu kiedy nie wprowadzialłam menopur, później już się bałam że znieczulenie coś może albo osłabić działanie stymulacji lub mieć jakieś niepożądane skutki uboczne. Tak sobie to sama rozkminiłamHej,
Dziewczyny podpowiedzcie proszę, czy w czasie stymulacji można leczyć zęby ze znieczuleniem?
A co to jest primo vision? Jutro też mam pick up i też mam kałdun jakbym była już w ciąży, jak chodzę ro czuję w brzuchu każdy krok i jestem pochylona. Wczoraj też ovitrelle i jutro o 8:00 punkcja. Ciekawe ile będziemy miały tych pęcherzyków, w piątek lekarz mi jeszcze powiedział (pewnie to wiecie hih) że to że mam 10 pęcherzyków to nie znaczy że będzie tyle do zapłodnienia. Bo mogą być bez tego tam w środku@Koniczyna82 tak jak pisze Iskra, poki beta rosnie to mozesz robic allo. Z innych badan nie kojarze, jak mi sie cos przypomni to ci napisze. Czekam w napieciu na wiesci, dobre wiesci!
@Never give up jeszcze z.miesiac do klucia, bo oczywiscie jak trzeba to @ nie ma i nie ma. Moj zazwyczaj 21-25cio cykl ma dzis juz 31 dni i o malpie ani slychu ani widu. Az se sikanca zrobilam ale jasne ze oczywiste - bieluśki.
@gosia321 mocne kciuki i kopniaczek ma szczescie za jutro!!!
@Felia a jaka metoda zapladniacie? Moze imsi by wchodzilo w gre? primo vision mielismy i jak tylko bedzie taka opcja w katowicach tp tez biore. Milych snow jutro i owocnych jajozbiorow![]()
Jak wygląda hodowla zarodków w systemie Primo Vision?A co to jest primo vision? Jutro też mam pick up i też mam kałdun jakbym była już w ciąży, jak chodzę ro czuję w brzuchu każdy krok i jestem pochylona. Wczoraj też ovitrelle i jutro o 8:00 punkcja. Ciekawe ile będziemy miały tych pęcherzyków, w piątek lekarz mi jeszcze powiedział (pewnie to wiecie hih) że to że mam 10 pęcherzyków to nie znaczy że będzie tyle do zapłodnienia. Bo mogą być bez tego tam w środku
[emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28] Zobacz załącznik 863494