Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To mozliwe ze zaraz ci odstawiaNa wszelki wypadek
I nikt ci za nic nie podziekuje@Felia co byś nie robiła, jak byś się nie starała... Zawsze będzie tak Zobacz załącznik 863974
Przspis na bezePoproszę przepis, jak masz jakiś sprawdzony, bo ja pieke mnóstwo ciast, ale Bezy się nigdy nie odważyłam [emoji15] a Tobie wyrosła cudowna.
Link do: Biała PavlovaPoproszę przepis, jak masz jakiś sprawdzony, bo ja pieke mnóstwo ciast, ale Bezy się nigdy nie odważyłam [emoji15] a Tobie wyrosła cudowna.
Mi ginekolog powiedzial, ze nie ma przeciwskazan w 2 trymestrzs jezeli ciaza przebiega prawidlowo. Ja sie w pazdzierniku wybieram na kube.Kochane,czy któraś z Was leciała samolotem będąc w ciąży?Pytam bo wczoraj w pracy okazało sie,że jest zagraniczna delegacja (tygodniowa) na którą koniecznie muszę pojechać.Termin na razie ruchomy,u mnie będzie to 14 lub 16 tc.Przewertowalam wczoraj internet (bo wizyte u gin miałam dopiero co) i po tym co piszą na różnych stronach i forach, bardziej skłaniam się ku temu,żeby nie zgodzić się na ten wyjazd.Co Wy myślicie?