Biedroneczka83
Fanka BB :)
Ja mam ok 20Tylko od 12 do 18 czerwca może mnie nie być, wiec albo już wyślesz żebym skoczyła w sobotę, albo dopiero po 18.
Ale ja Wam zazdroszczę, ze możecie wyskoczyć po syr smażony i kozelka
Niebo w gębie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam ok 20Tylko od 12 do 18 czerwca może mnie nie być, wiec albo już wyślesz żebym skoczyła w sobotę, albo dopiero po 18.
1,5 cm już ma nasze szczęście [emoji7]Gratuluje !!!
jaki duży zarodek u ciebie?
Dziękuję ślicznie, jestem dzis najszczęśliwszą osoba na Ziemi!!!To już matko kochana meeeeeggaaa gratulacje) cudownych 8 miesięcy ci życzę ..
No troszkę i na chwilę :-)Odetchnąć mówisz?
...![]()
Tak to moja dziewczynka ma na imię Franio [emoji23]i za miesiąc kończy roczek .Rystynko oczywiście że Cie pamiętam i kojarzę [emoji7] czy zdjęcie profilowe to Twoja księżniczka?
Cudowna gratuluję i jesteś kolejnym przykładem tego że trzeba walczyć do końca [emoji173] [emoji779]
OOOO przepraszam. FRANEK IDEAŁ [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]Tak to moja dziewczynka ma na imię Franio [emoji23]i za miesiąc kończy roczek .
Dokładnie walczcie bo warto !!!! Zobacz załącznik 864234
Nic nie szkodzi wiele osób myśli że to dziewczynka [emoji6]OOOO przepraszam. FRANEK IDEAŁ [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Naprawdę nie mogę się napatrzeć taki jest śliczny [emoji173] [emoji7]Nic nie szkodzi wiele osób myśli że to dziewczynka [emoji6]
Ale przystojniak[emoji7] [emoji7] [emoji7] i imię też ma piękne!Tak to moja dziewczynka ma na imię Franio [emoji23]i za miesiąc kończy roczek .
Dokładnie walczcie bo warto !!!! Zobacz załącznik 864234