gosia321
Fanka BB :)
Invicta nie jest skora do wystawiania zwolnien na dluzsze okresyNo ale przecież mogą wyslac chyba poleconym.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Invicta nie jest skora do wystawiania zwolnien na dluzsze okresyNo ale przecież mogą wyslac chyba poleconym.
Jest ok :-) Ja miałam transfer 5dniowej blastki 19.04 i na wczorajszym usg wyszedł 9t3d.Melduję się po USG, mój mały skarb ma już 3 cm, serducho bijeb167, strasznie smiesznie machał rękoma i nogami
, od transferu mi wychodzi 10tc 6d, a na USG było, że to 9 tc6d- czy to w porządku? Bo lekarz twierdził, że to w porządku, ale mi się coś nie zgadza. 15 kwietnia miałam transfer 5dniowej blastki
Krótko zwięźle i na tematJa pierdo...lę jak się kur... CIESZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BUZIOLE Koniczynko i juz się nie stresuj ;D
Ja miałam przy 3300A przy jakiej becie widac pecherzyk ?
Bo serduszko to gdzies ok 30 dni po transferze prawda ?
Uff, to dobrze, dzięki za uspokojenieJest ok :-) Ja miałam transfer 5dniowej blastki 19.04 i na wczorajszym usg wyszedł 9t3d.
Ja mialam.jeszcze najgorzej przed ospa bo gdzies tydzieb wczesniej nie moglam nic jesc, jedynie jablka mi.wchodzily i jak bylo dobrze ti ze 2 na dzień zjadlam i potem tak mnie naviagalo i zolcia wymiotowalam. Dzięki ciazy wien co to znaczy wstret di jedzenia. Ja kocham makaron,kiedys zjadlam pol kg swiderkow z jednym talerzen pomidorowej i jeszcze zupy mi.zostało a w tym czasie nawey na reklamy makaronu mie moglam patrzec. Co ciekawe mowilam o tym na szkole rodzenia i mi babka powiedziala ze moze to oznaczac ze nie toleruje glutenu.Przekichane. Ja bez ciąży wiecznie miałam mdłości i narzekam, że mi niedobrze. Dopiero jak zrezygnowałam z kawy to się poprawiło. Ale to co jest teraz to masakra .
Ja robie z termoobiegiemBez!!! Gora-dol bez termoobiegu![]()
Nie dziwię się szczegolnie jsk masz dalekoBede dzwonic to sie dowiem ale nie chce jezdzic w ta i spowrotem 4 razy
A może wystawia to elektroniczne?? To chyba w tedy papierkowej wersji sie nie dostajeNo ale przecież mogą wyslac chyba poleconym.