Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też w invicta :-)Akurat telefony z labu(chociaz były bardzo stresujące) są milym wspomnieniem.Najgorsze te kolejki i problem z umawianiem się na wizyty. Mam u nich jeszcze wizytę w przyszłym tygodniu i PAPPA w kolejnym.No i czekają na nas jeszcze mrozaczki i jajeczkaTy też w invicta? Ja również w sobotę mam transfer, wczoraj pick-up i już się denerwuję ile jest tych pęcherzów i czy w ogóle sar, pisałam do moje opiekunki i mi powiedziała że jutro laboratorium ma się ze mną skontaktować, brrr boję się
Witaj, kciuki trzymamy mocne, nic nie bój - to tylko chwila przyjemnego snu, gorzej będzie potem, bo jak dużo jajek to możesz odczuwać brzuch przez kilka dni. Miłych snówA jaki u Was problem zdiagnozowany?
agonia a co u was? Kiedy podchodzicie do kd?Wszystkim dziewczynom gratuluję pięknych bet cudownych widoków maluszków i trzymam kciuki za wszystkie czekające na dobre wiadomości![]()