gosia321
Fanka BB :)
No to dawaj u ciebie bedzie tluscioch w obu kreskachJa właśnie sobie zdałam sprawę ze ani razu nie zrobiłam sikanca tym razem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to dawaj u ciebie bedzie tluscioch w obu kreskachJa właśnie sobie zdałam sprawę ze ani razu nie zrobiłam sikanca tym razem
@Hooope86 jest w jednej z klinik we Wrocławiu i na pewno może się wypowiedzieć. Jak na razie jest zadowolona. Też byłam tam na jednej wizycie ostatnio i pierwsze wrażenie było pozytywne. Ja jestem w i nvi medzie i też się mogę wypowiedzieć jeśli ktoś potrzebuje.hej, dziewczyny! poszukuję dobrego lekarza we Wrocławiu. zastanawiam się nad zmianą kliniki. przeprowadziłam się z katowic nie wiem gdzie iść... może słyszałyście coś o klinice Invicta? Kogo polecacie?
Walnij go w leb i sie spytaj czy chce sie troche poszprycowac to zobaczymy jak sam bedzie wygladal@Hooope86 KCIUUUUUUUUUUUUKIIIII!!!
@PaulinkaP miałam zrosty. Wiem jak potrafi boleć. Zwłaszcza w czasie owulacji. Niech Ci dadzą czopki Distreptaza - podobno pomagają na zrosty. Chociaż ja i tak skończyłam na laparo, ale ja mam endomendę.
@Koniczyna82 mąż do mnie wczoraj "masz najgorszą cerę w Twojej karierze". Dzięki hormony za powrót w lata mej trądzikowej nastoletniości...Aż musiałam się wczoraj na effelclar wykosztować. Modlę się żeby pomógł. Bo przyjdzie słońce, narobi mi się przebarwień i będzie klops.
Jeszcze kwestia jest tego typu jakiego rodzaju są u Was problemy.hej, dziewczyny! poszukuję dobrego lekarza we Wrocławiu. zastanawiam się nad zmianą kliniki. przeprowadziłam się z katowic nie wiem gdzie iść... może słyszałyście coś o klinice Invicta? Kogo polecacie?
Też marzę o rudym dziecku. [emoji7] teraz dawca nd ze Skandynawii, więc szansa na takie dziecię się zwiększa.To by było piękne...
Zamówiła bym lata temu ruda parke z dostawa kurierem![]()
Jak tam Hope? Już krew oddana? Mówiłaś, że wyniki ok. 12, to czekamy. [emoji4][emoji4][emoji4]Mój TAK samo myślał [emoji28] magister za dyche [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Gdyby nie finanse to bysmy pewnie co miesiąc podchodzily, o ile zdrowie pozwoliło by [emoji10] [emoji106]
Takie wyniki testów, to ja lubię. [emoji4][emoji4][emoji4]
Dokładnie. Nieraz faceci mają takie teksty jakby w ogóle nie byli obecni przy całej procedurze, tylko bujali w obłokach a w momentach ocknięcia i powrotu do rzeczywistości szczerze zdziwieni walą takie teksty. A później "kochanie, nie stresuj się". Nosz k$&#%!Walnij go w leb i sie spytaj czy chce sie troche poszprycowac to zobaczymy jak sam bedzie wygladal.
Też marzę o rudym dziecku. [emoji7] teraz dawca nd ze Skandynawii, więc szansa na takie dziecię się zwiększa.![]()