Agniecha1508
Fanka BB :)
@gosia321 leż , leż - baki ciążowe puszczaj - aaa nie to powinno być zbijajNo to masz babo za swoje nazarla sie mlodej kapustki i dowalila czeresniami a teraz lezy i kwiczy bo brzuch daje sie we znaki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@gosia321 leż , leż - baki ciążowe puszczaj - aaa nie to powinno być zbijajNo to masz babo za swoje nazarla sie mlodej kapustki i dowalila czeresniami a teraz lezy i kwiczy bo brzuch daje sie we znaki![]()
No coż GosiuNo to masz babo za swoje nazarla sie mlodej kapustki i dowalila czeresniami a teraz lezy i kwiczy bo brzuch daje sie we znaki![]()
i tak przez najbliższe 8 miesięcyDawkuj sobie 3x26 dni po transferze 3 dn zarodka jest 23.6ng/ml. Biorę 3x1 duphaston i 3x1 luteine. Mój lekarz juz ma weekend a inny z kliniki napisał ze wynik ok.
Jem poki mogeNo coż Gosiui tak przez najbliższe 8 miesięcy
![]()
Nie, do ktorejs z dawek, np wez 2 wiecej na noc no chyba ze masz fuzo tej luteiny to bym brała 3x2W sensie jedna dorzucić dodatkowo do którejś z 3 dawek czy rozłożyć równo na 4 dawki?
Bedzie sra...aNo to masz babo za swoje nazarla sie mlodej kapustki i dowalila czeresniami a teraz lezy i kwiczy bo brzuch daje sie we znaki![]()

Tak. Jestem na naturalnym cyklu po stymulacji.
Czyli będzie ok ten wynik. Bo już świra zaraz dostane ;-)
Pewno ns pierwsza wizytę sie tak dlugo czeka ale lepiej umawiac sie szybko bo jak bus przyjedzie to bedzie tlocznoJezu dziewczyny tak nastraszylyscie długimi terminami u dr G ze az zadzwonilam sie zapisac jakby mi 15.06 dr Pasnik pozwolil startowac ze stymulacja. To na szczescie 18.06 byl.termin.
A tak to dr G ma wolne 19-26.06.

No i o to chodziłoJezu dziewczyny tak nastraszylyscie długimi terminami u dr G ze az zadzwonilam sie zapisac jakby mi 15.06 dr Pasnik pozwolil startowac ze stymulacja. To na szczescie 18.06 byl.termin.
A tak to dr G ma wolne 19-26.06.