Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję za te cudowne słowa kochana ale właśnie ostatnio mam jakiegoś doła od 3 dni.. chodzę, becze i taki ze mnie człowiekJaka beznadziejna ja się pytam??!!
Jesteś wspaniała, cudowna kalendarzowa, dająca nadzieję uczestniczka naszej "komuny", piękna kobieta i najlepsza na świecie mamcia, o żonie nie wspomnę:*

Dziękuję :* no i super kochana ! Też mam nadzieję , że ktoś się znajdzie :*@zylwia
Super prowadzisz kalendarz :-) A ja umiem już się sama dopisywać,co pewnie widzisz :-) :-) :-) Niestety dopóki pracuję to nie dam rady ogarniać kalendarza,ale jak będę na zwolnieniu to mogę spróbować,czyli planowo to by było za jakieś 2 miesiące. Mam nadzieję,że teraz się ktoś zgłosi.Fakt,że najlepiej,żeby to była osoba która ma aktualnie trochę więcej czasu...
[emoji24] [emoji24] [emoji24] nieeeee [emoji24][emoji24][emoji24]Mi się nie udało. Ale wy walczcie Lwice[emoji173]
Beta spadła.
4.
Pięknie Gosiu [emoji122][emoji122][emoji122]7dpt beta 37.4 progesteron 44.4
8dpt beta 66.7
9dpt beta 112.5 progesteron 37.7
11 dpt Beta 342.8
Progesteron 29.9 przed zastrzykiem z prolutexu ale chyba jednak se dopcham 1 kaps ultrogestanu
Ja też miałam robioną drożność na której pięknie przepłynął kontrast i na laparoskopii dopiero okazało się że mam zwęzenie na jajowodzie i liczne zrosty endometrialne. Laparoskopię miałam przy usunięciu ciąży pozamacicznej przy okazji usunięto część zrostów. Też myślałam że jestem zdrowa [emoji53]Gdzie ta laparo zrobić? Skierowanie trzeba mieć? Szpital?
Zmierz sobie obwód brzucha ... jak Ci się bardzo będzie powiększać i będziesz miała problemy z oddychaniem to wtedy szpital. A ja biegiem cZasu wiem ze ja niepotrzebnie meczylam się w domu, wymioty i ogromny ból nawet podczas sikania... teraz jak miałam podchodzić do drugiej stymulacji obiecałam sobie ze nie będę się męczyć w domu pojadę do szpitala zawsze chociaż ketonal w kroplowce bym dostałatransfer będziesz miała teraz? Ja mialam odroczony i brałam ircolan i jeszcze coś na regenerację wątroby( takie coś co alkoholicy biora
, tak mi Pani w aptece powiedziała i się dziwnie na mnie spojrzała
) i trochę mi to pomagało. Ale tak naprawdę najlepsze lekarstwo na hiperstymulacje to czas na dojście organizmu po stymulacji.
Mi lekarz kazal do kazdego posilku jesc bialko, twarog, jaja i mieso, codziennie rano mierzyc obwod brzucha i sie wazyc i jak by bylo 2cm na plus lub 1 kg na plus to sie do niego zglosic (a ja bardzo nie chcialam sie do niego zglaszac).Rozumiem, tylko irytuje mnie, ze ten brzuch tak strasznie twardy sie zrobil. Wygladam jak w polmetku ciazy. To jeszcze bylabym w stanie zignorowac ale to klucie mnie martwi. Tak jakby jajnik byl naciagniety. Nie moge glebszego oddechu zlapac, bo zwyczajnie boli. Nie wiem po prostu od ktorego momentu robi sie niebezpiecznie i trzeba by bylo jechac na dyzur.
Ja tez wodnik, z 28 stycznia [emoji4] wodniki zakrecone, impulsywne, czesto z glowa w chmurach, ale nie sa takie zle [emoji6]Ciekawe kiedy moje zdąży wystartować. Termin mam na 21 albo 24 styczeń w zależności czy z usg czy z terminu transferu patrzec. A już zaczelismy malucha nazywać Koziołkiem (koziorożec). A tu patrzę w kalendarz - koziorożce do 19 stycznia a potem już wodniki
A tu mąż już z przyzwyczajenia na dzień dobry nam mówi „dzień dobry Agusia, dzień dobry Koziołek”
Jak m8 słabo albo nie dobrze to mówi Koziołek nie fikaj![]()
To moze zalezec od polityki danego szpitala, ale jak bedzie ok i w miare wczesnie, to moga wypuscic tego samego dnia. Ja mialam zabieg w poludnie, a wieczorem juz bylam w domu.Dziewczyny A ja mam jeszcze takie pytanie odnośnie tego łyżeczkowania macicy, czy po tym się zostaje na obserwacji w szpitalu czy w ten sam dzień do domu Was wypuszczali ??