chlopkers
Fanka BB :)
A na co to jest?Okropny jest. To już 4 transfer, więc czwarty raz go biorę. Pytałam lekary, czy to nie przesada tak często brać, bo po nim mam wrażenie, że umieram. Jednak ona nie widzi przeciwwskazań.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A na co to jest?Okropny jest. To już 4 transfer, więc czwarty raz go biorę. Pytałam lekary, czy to nie przesada tak często brać, bo po nim mam wrażenie, że umieram. Jednak ona nie widzi przeciwwskazań.
Ehh powinien Ci teraz ustepowac zamist sie klocic, na kazdym kroku. Nie mozesz sie stresowac [emoji52] olej chlopa, oni sa czasem total oderwani od rzeczywistosci, najwazniejsza jestes teraz Ty i BąbleBosze czy faceci sa z marsa. Ale mnie dzis emek wkurwil normalnie z godzine sie z nim kucilam az relanium musialam sobie zapodac wrrr
Ide spac
Na ewentualne bakterie. Bierze się go prewencyjnie. Wybija chyba większość baterii.A na co to jest?
U mnie bylo bardzo podobnie, z tym M wchodzil razem ze mna na sale z samolotem, a przed transferem jest polaczenie z labem embiorlog gdzie babka omawia wyglad zarodka ktory wybrano do tego transferu. A po wszystkim doslownie kilka minut lezenia na fotelu ginekologicznym i wypad [emoji6] bez lezenia na innej sali, o ktorym Ty piszesz [emoji5]Mam pytanie, ile czasu u Was trwa transfer i jak to wygląda? U mnie jest tak, że wołają na salę zabiegową, gdzie jest łóżko z samolotem. Jest okienko, przez które embriolog pyta o dane moje i męża. Po chwili podaje strzykawkę z zarodkami. Położna przykłada usg do brzucha i kilka sekund później widać na usg jak do macicy wpływa płyn. Następnie kilka chwil się leży. Podjeżdża łóżko na kółkach, trzeba się delikatnie przenieść na to łóżko i wiozą do innej sali, gdzie trzeba leżeć pół godziny. Po 15 minutach można wstać do toalety
Ok rozumiem. Jesli daja go na przeziebienia/zapalenia zatok, to kojarze go. I chyba miewalam po nim rewolucje jelitowe i grzybki na dole [emoji6]Na ewentualne bakterie. Bierze się go prewencyjnie. Wybija chyba większość baterii.
Kuzwa.Ok rozumiem. Jesli daja go na przeziebienia/zapalenia zatok, to kojarze go. I chyba miewalam po nim rewolucje jelitowe i grzybki na dole [emoji6]
Mam pytanie, ile czasu u Was trwa transfer i jak to wygląda? U mnie jest tak, że wołają na salę zabiegową, gdzie jest łóżko z samolotem. Jest okienko, przez które embriolog pyta o dane moje i męża. Po chwili podaje strzykawkę z zarodkami. Położna przykłada usg do brzucha i kilka sekund później widać na usg jak do macicy wpływa płyn. Następnie kilka chwil się leży. Podjeżdża łóżko na kółkach, trzeba się delikatnie przenieść na to łóżko i wiozą do innej sali, gdzie trzeba leżeć pół godziny. Po 15 minutach można wstać do toalety
początek tak samo, bez leżenia na innej sali od razu po zejściu z samolotu można sikać i do domkuMam pytanie, ile czasu u Was trwa transfer i jak to wygląda? U mnie jest tak, że wołają na salę zabiegową, gdzie jest łóżko z samolotem. Jest okienko, przez które embriolog pyta o dane moje i męża. Po chwili podaje strzykawkę z zarodkami. Położna przykłada usg do brzucha i kilka sekund później widać na usg jak do macicy wpływa płyn. Następnie kilka chwil się leży. Podjeżdża łóżko na kółkach, trzeba się delikatnie przenieść na to łóżko i wiozą do innej sali, gdzie trzeba leżeć pół godziny. Po 15 minutach można wstać do toalety
Chyba prewencyjnie na wypadek bakterii w pochwie.
Mozna w ten sposob niezle wyjalowic organizm. Ja przez takie czeste branie antyboli na zatoki (pozniej sie okazalo ze powinnam przejsc zabieg udrazniania, bo podloze zapalen lezy w mechanicznej budowie zatok), nabawilam sie przerostu zlej flory bakteryjnej w jelitach. Okropnie uciazliwa przewlekla dolegliwosc..To nie lepiej zrobić posiew niż katować organizm antybiotykami? Jeden raz to jeszcze ujdzie, ale jak jest transfer za transferem to moim zdaniem nierozsądne.