chlopkers
Fanka BB :)
Asia a moze Ty kumasz o co chodzi z tymi ostatnimi cyferkami w opisie klas zarodkow? Ktos tu kiedys wrzucal jakis opis ale wydaje mi sie ze co klinika to inne symbole [emoji4]Takie wiadomosci to ja lubie!!! :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asia a moze Ty kumasz o co chodzi z tymi ostatnimi cyferkami w opisie klas zarodkow? Ktos tu kiedys wrzucal jakis opis ale wydaje mi sie ze co klinika to inne symbole [emoji4]Takie wiadomosci to ja lubie!!! :*
Pierwsza cyfra to stopien rozwoju zarodka (od 1 do 6, z czego 1 to bardzo wczesna blastka, a 6 to zarodek calkowicie poza otoczka, gotowy do ataku na mamusine endo). Druga cyfra to ocena jakosci embrioblastu (czesci zarodkowej), a trzecia to ocena jakosci trofoblastu (czesci z ktorej powstanie lozysko), przy czym 1 to bardzo ladne komoreczki bez fragmentacji itp a 3 - szalu nie ma. 4 raczej sie juz nie transferuje, najczesciej zostawia sie do obserwacji, ale bidule padają.Asia a moze Ty kumasz o co chodzi z tymi ostatnimi cyferkami w opisie klas zarodkow? Ktos tu kiedys wrzucal jakis opis ale wydaje mi sie ze co klinika to inne symbole [emoji4]
Pracę olałam częściowo, bo poszłam tam rano i żałuję. Na jutro wzięłam też chorobowe a od środy wracam, ale u mnie jest o tyle sytuacja skomplikowana, że ja mam praktyki w sądzie i w tym tygodniu wypadają w środę i czwartek, więc nie ma opcji, muszę być.
Ja miałam dzisiaj podane 4bb i 4ab lub 4ba. To chyba oznacza jakąś blastkę dość wczesną?Aaaa no i oczywiscie te slabsze czasem okazuja sie silniejsze od tych najlepszych i daja piekne ciaze i zdrowe dzidzie![]()
To sa ladne rozwiniete blastunie, lada moment powinny zaczynac wychodzic z otoczekJa miałam dzisiaj podane 4bb i 4ab lub 4ba. To chyba oznacza jakąś blastkę dość wczesną?
Tak więc chyba nie ma sensu robić szybko bety, bo one dopiero wypadną z otoczki za dzień lub dwa.
:* :* ❤❤Nawet nie wiesz jak sie tu wszystkie cieszymy z tych Twoich bet Gosiu [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Kochana ja tez mialam 4Ja miałam dzisiaj podane 4bb i 4ab lub 4ba. To chyba oznacza jakąś blastkę dość wczesną?
Tak więc chyba nie ma sensu robić szybko bety, bo one dopiero wypadną z otoczki za dzień lub dwa.
Gyncentrum Katowice❤dr Grettka, ew. Mercik lub dr Piekarz-AdamczykJakie kliniki i jakich lekarzy polecacie? Wroclaw Katowice Warszawa Łódź?