Niezapominajka2018
Fanka BB :)
Jesteśmy z Tobą.Odebrałam wynik bety. <1.2.
Jestem załamana. Cała procedura do niczego. Zero mrozaczkow. Wszystko trzeba zaczynać od nowa. Nie wiem czy znajdę na to siłę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jesteśmy z Tobą.Odebrałam wynik bety. <1.2.
Jestem załamana. Cała procedura do niczego. Zero mrozaczkow. Wszystko trzeba zaczynać od nowa. Nie wiem czy znajdę na to siłę.
Oststnia z liczb odpowiada chyba za komorki tworzace lozysko jesli dobrze pamietamAsia a moze Ty kumasz o co chodzi z tymi ostatnimi cyferkami w opisie klas zarodkow? Ktos tu kiedys wrzucal jakis opis ale wydaje mi sie ze co klinika to inne symbole [emoji4]
Wlasnie juz Asia mi wyjasnila ze te wczesniejsze cyferki tez sa istotne. Ale spoko. Najwyzej przy okazji transferu dopytam ich o te klasy. Dzisiaj mialam tak dluga liste pytan do lekarza ze juz go nie chcialam dluzej meczyc [emoji6]Oststnia z liczb odpowiada chyba za komorki tworzace lozysko jesli dobrze pamietam
Ja miałam dzisiaj podane 4bb i 4ab lub 4ba. To chyba oznacza jakąś blastkę dość wczesną?
Tak więc chyba nie ma sensu robić szybko bety, bo one dopiero wypadną z otoczki za dzień lub dwa.
Ok. Czyli za kilka dni wszystko będzie jasne.Ja mam czwóreczkę w brzuszku :-) i sikacz wyszedł w 7dpt a beta w 9dpt 86
2 blastkiGosia321
Przypomnij ile wzięłas zarodków 1 czy 2?
In vitro pierwsze. Komórek było 12, 8 się nadawało, 7 zaplodnilo. W 3 dniu było 6 z czego 2 mi podali reszta nie przetrwała. Nasienie ok. Mam 36 lat.
Novum w warszawie?
To jaka wg Ciebie ma ok laboratorium?
Wiecie coś o Gamecie w Łodzi?
Ja nie mówię ze invi wroc ma zły lab. Nigdy nie byłam pacjentka. Ale całokształtem pare razy mi podpadli czytając forum, zraziła się do nich i już.In vitro pierwsze. Komórek było 12, 8 się nadawało, 7 zaplodnilo. W 3 dniu było 6 z czego 2 mi podali reszta nie przetrwała. Nasienie ok. Mam 36 lat.
Novum w warszawie?
To jaka wg Ciebie ma ok laboratorium?
Wiecie coś o Gamecie w Łodzi?
Patrz jeszcze na @gosia321, @Koniczyna82 i wiele innych dziewczyn. Nasz cudotworca❤Teraz w dr P. cala moja nadzieja a takie wspaniałe przykłady jak twój jeszcze bardziej każą mi wierzyć że idziemy w dobrą stronę![]()