dżoasia
Fanka BB :)
Rurki sie same ze szczescia przetkajaNie lubie whisky a przy moich jajcowodach w naturalsa nie wierze

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rurki sie same ze szczescia przetkajaNie lubie whisky a przy moich jajcowodach w naturalsa nie wierze
Powodzenia kochane@Netiaskitchen Kochanaza maluszka
cudownych widoków! ❤
@redferrari niech te torbiele znikną i dadzą mamusi spokój!kochana cudownych widoków ! ❤
@Pandzia89 kochanaza bete ! Piękną ciążowa betę ! ❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE! ❤
Ja miałam dni ze kulo jak cholera i ze nic a nic. A brzuch grubieje od bąkówszczególnie na wieczor
Kochana ja czasem mialam i 4 razy usg w tygodniu bo co cheile na izbe przyjec jezdzilak z powodu plamien. Dla Twojego dziecka lepiej zebys byla spokojna. To nie prawda ze czeste usg szkodzi dziecku. Bardziej mu szkodzi Twoj stres a przez miesiac to idzie zwariowacWitajcie dziewczyny. Jestem w ciazy w 9 tygodniu I strasznie sie boje bo od kilku dni minely mi wszystkie objawy. Bolaly mnie piersi ale przeszlo, mialam mdlosci ktore tez minely, czulam sie zmeczona I senna a teraz mam jak by wiecej energii. Bardzo sie boje bo poprzednia ciaze stracilam I tez wszystkie objawy ustapily. Moze zbieg okolicznosci...Chcialam isc do lekarza sprawdzic czy wszystko ok , ale bylam w poniedzialek I niewiem czy tak czeste usg nie zaszkodzi mojemu dzieciatku. Planowana wizyte mam dopiero na 9 lipca, ale chyba oszaleje do tej pory. Jak myslicie moge isc na to usg czy lepiej czekac
No chyba ze takRurki sie same ze szczescia przetkaja![]()
Mi doktor kazała przyjść 12 dni po punkcji. Stwierdziła,że musimy jeszcze o jeden cykl transfer odłożyć i kazała się umówić na kolejną wizytę między 20 a 22 dniem kolejnego cyklu.Witam
Powiedzcie prosze, kiedy tak mniej wiecej bylyscie na kontroli po punkcji a przy odroczonym transferze?
Dzis ostatni dzien neoparyny i tym samym koncze dzis progesteron i tak sie zastanawiam czy i kiedy na kontrol, bo doktor nic konkretnego nie zlecil.
Dzieki, wiec sprobuje ugrac jakis termin w przyszlym tygodniu.Mi doktor kazała przyjść 12 dni po punkcji. Stwierdziła,że musimy jeszcze o jeden cykl transfer odłożyć i kazała się umówić na kolejną wizytę między 20 a 22 dniem kolejnego cyklu.