Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj Tosiu, osobiscie nie miałam ale dziewczynki z tego korzystają i zaraz pewnie któraś napisze.Witam się nieśmiało,
jestem niestety weteranką w staraniach i teraz będziemy korzystać z kolejnej AZ w Provicie w Katowicach. Dr Paliga zaproponowała nam wlewy z Atosibanu. Czy któraś z tego korzystała?
PS przepraszam jeżeli wcinam się w dyskusję![]()
Tak, za 1,5 tygodnia mam wizytę u mojej gin, więc wtedy pociągne temat i spytam o skierowanie. A jeśli je dostanę to gdzie się robi te prenatalne, w szpitalu?Ja dostałam skierowanie w klinice na NFZ. Masz jeszczw wizyte u gin z kliniki? Nie mam pojęcia czy jak jestes po 35rz to czy potrzebujesz skierowanie:/
Ja korzystałam dwukrotnie.Witam się nieśmiało,
jestem niestety weteranką w staraniach i teraz będziemy korzystać z kolejnej AZ w Provicie w Katowicach. Dr Paliga zaproponowała nam wlewy z Atosibanu. Czy któraś z tego korzystała?
Tak, za 1,5 tygodnia mam wizytę u mojej gin, więc wtedy pociągne temat i spytam o skierowanie. A jeśli je dostanę to gdzie się robi te prenatalne, w szpitalu?
HejWitam się nieśmiało,
A u Ciebie w klinice nie robia? Przypomnij mi gdzie sie leczysz to moze dziewczyny czy tez ja cos podpowiemy. Tylko na badanie sie gdzies miesiac wczesniej zapisyealam. Ja mialam 2 u siebie w kliniceTak, za 1,5 tygodnia mam wizytę u mojej gin, więc wtedy pociągne temat i spytam o skierowanie. A jeśli je dostanę to gdzie się robi te prenatalne, w szpitalu?
Mój mąż jakoś nagle polubił jeżdżenie autem z uchylonym oknem...Bąki trzeba upuszczać, bo inaczej dziurę może w boku wyrwać![]()