Aha czyli transfer normalnie Ci wstrzykiwali ale nie bylo implantacji , rozumiem . Tak wezniemy ten MSOME napewno bo maz ma slabe nasienie .One powodoealy to ze nie dochodziło do implantacji. Przy zaplodnieniu wezcie sobie dodatkowo MSOME
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aha czyli transfer normalnie Ci wstrzykiwali ale nie bylo implantacji , rozumiem . Tak wezniemy ten MSOME napewno bo maz ma slabe nasienie .One powodoealy to ze nie dochodziło do implantacji. Przy zaplodnieniu wezcie sobie dodatkowo MSOME
Ja mam AMH 4.48 i lekarz powiedzial ze ładneKurczw chyba cos kolo 3 ale nie powiem.Ci dokladnie bo od jakiegos czasu jak chce sie zalogoewc na diagnostyke to caly czas mi.pisze ze sa prace serwisowe
Transfer był normalnie tylko moj organizm zwalczal zarodek. A u Was jesli sa problemy z nasieniem to do ktoreh doby chca trzymac zarodki? Do blastki pewno?Aha czyli transfer normalnie Ci wstrzykiwali ale nie bylo implantacji , rozumiem . Tak wezniemy ten MSOME napewno bo maz ma slabe nasienie .![]()
HejCześć dzidziewcz ,
Mam na leki, ktore chetnie poślę dalej
Dostinex cale opakowanie nigdy nie otwierane data waznosci 01.2019
Femibion 1 data ważności 09.2019 brak 5 tabletek
Ovarin data ważności 08.2019 28 tabletek
Fragmin 5000 j. m. To heparyna data waznosci 12.2019
Zainteresowane osoby prosze o wiadomosc na priv, na pewno sie dogadamy
Noby w tym programie 2+1 w gyncentrum Katowice jest napisane ze metodą IMSI do 3 dób trzymaja ale napewno dowiem sie wszystkiego w kolnych wizytach . Mam w srode isc na uSG jak pracuje organizm bez tabletek antyTransfer był normalnie tylko moj organizm zwalczal zarodek. A u Was jesli sa problemy z nasieniem to do ktoreh doby chca trzymac zarodki? Do blastki pewno?
Asia wczoraj miala wizyte i ze zmienilo.sie i trzymia.do 5 doby. Ja teztez czesc zarodkow mrozilam w 3 dobie a 2 zostawilam do 5. Tak na prawde to tam ustalasz z embriologami wszystko a nie ze klinika Ci narzuca ze te musimy trzymac do 5 doby no chyba ze sie coś zmienilo od zeszlego rokuNoby w tym programie 2+1 w gyncentrum Katowice jest napisane ze metodą IMSI do 3 dób trzymaja ale napewno dowiem sie wszystkiego w kolnych wizytach . Mam w srode isc na uSG jak pracuje organizm bez tabletek anty
Hej mam mega miejsce w krzakach he he... Na cieżarówkach tez...Hejjak sie czujesz? Czemu nas opuscilas?
ktory to juz tydzien?
Asia wczoraj miala wizyte i ze zmienilo.sie i trzymia.do 5 doby. Ja teztez czesc zarodkow mrozilam w 3 dobie a 2 zostawilam do 5. Tak na prawde to tam ustalasz z embriologami wszystko a nie ze klinika Ci narzuca ze te musimy trzymac do 5 doby no chyba ze sie coś zmienilo od zeszlego roku
Bo ja myslalam ze to wiesz trzymaja do momentu zapłodnienia . Pewnie na dniach wszystkiego sie dowiem . Kiedy mam przyjsc itd i jak to sie bedzie odbywalo . Bo oni ci za 5dni kazali przyjsc i wtedy ten zabieg mialas ?Asia wczoraj miala wizyte i ze zmienilo.sie i trzymia.do 5 doby. Ja teztez czesc zarodkow mrozilam w 3 dobie a 2 zostawilam do 5. Tak na prawde to tam ustalasz z embriologami wszystko a nie ze klinika Ci narzuca ze te musimy trzymac do 5 doby no chyba ze sie coś zmienilo od zeszlego roku