dżoasia
Fanka BB :)
Hehe nie pytałam, miałam taaaaką listę, ale zostawiłam sobie trochę na potem, żeby mnie chłopina nie przegoniłKochana do kogo chodzisz? Ja mam 28 wizyte u dr G i tez sie popytam. A pytalas sie o atosiban?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hehe nie pytałam, miałam taaaaką listę, ale zostawiłam sobie trochę na potem, żeby mnie chłopina nie przegoniłKochana do kogo chodzisz? Ja mam 28 wizyte u dr G i tez sie popytam. A pytalas sie o atosiban?
Mi by się ten atosiban w sumie przydał później, tak 17-19dpt, ja moja macica dostaje qrwicy i mi dzieci eksmitujeJesli chcesz atosiban to sie uprzyj przy swoim tak jak ja. Moze sie coś juz zmienilo.ale dr G sceptycznie do tego.podchodzil no lek ten byl.w fazie badan czy faktycznie wpływa na wyciszenie tych skurczow. Ale ja chcialam.i mialam tylko.musisz miec jego adnotacje w karcie
A teraz doczytakim to o co pytalam to praktycznie tak samo bez 2 dni. A na usg tez wszystko się pokryto bo ja właśnie nie mam tego tyg zaznaczonego na zdjęciu usg i się tak zastanawiam czy ten zarodek jest ok z tym ciazy.26dpt 6 tydzień
To moze te tabletki co wczoraj dziewczynt pisaly spasmolina czy jakos tak. Bo atosiban dziala tylko kilka godzin po podaniuMi by się ten atosiban w sumie przydał później, tak 17-19dpt, ja moja macica dostaje qrwicy i mi dzieci eksmituje![]()
Link do: 6 tydzień ciąży - zmiany w organizmie, proces ciąży, rozwój dziecka - tu masz wymiary płodu i pęcherzyka w kolejnych dniachÒ
A teraz doczytakim to o co pytalam to praktycznie tak samo bez 2 dni. A na usg tez wszystko się pokryto bo ja właśnie nie mam tego tyg zaznaczonego na zdjęciu usg i się tak zastanawiam czy ten zarodek jest ok z tym ciazy.
Gratulacje i kciuki za piekny wzrost!DZiewczyny mam wyniki, estradiol-2850, pregesteron-26, a beta 14,7. Jest 7dpt. Proszę o komentarze
Wiem ze to groga przez mękę i wcale sie nie dziwie ze nie masz siłNiestety chyba moja droga za chwile się skończynie mamy już siły! Starania o dziecko prawie nam rozwaliło małżeństwo
Niestety chyba moja droga za chwile się skończynie mamy już siły! Starania o dziecko prawie nam rozwaliło małżeństwo
wspolczuje i jestem z Toba ale i tak trzymam kciuki zeby sie tym razem udało!Bo oni tak mowia a my tak robimy po swojemuGratulacje i kciuki za piekny wzrost!
A dlaczego niektore robicie juz w 7dpt bete a mi kazano czekac pelne 2 tygodnie?![]()
Ja po transwerze nigdy nie dostawalam progesteronu (w zadnej formie) kurcze jedne dostaja drugie nieTrochę mało ale z tego co pamiętam, to @Koniczyna82 miała betę o wartości 19 w tym samym dniu co Ty i jest ok. Nigdy nie wiadomo czy blastka od razu się zaimplantuje czy potrzebuje czasu. Twoja widocznie potrzebowała czasu. To jest dopiero 7 dpt. Bierz luteiny ile kazał lekarz i za 2 dni idź znowu na betę. :-*
Mnie sie tez tak wydaje ze to zależy od wielkosci blastka.Te co maja 5 dniowa moga isc wcześniej te co 3 dniowa później no tak czy siak dobrze jest poczekac do tego 10 dnia zdaje mi sie bo wtedy wynik bedzie bardziej precyzyjny.Bo oni tak mowia a my tak robimy po swojemumialas trasnsfer trzydniowego zarodka wiec ja bym poszla 9, 10dpt[/QUOTnie