redferrari
Fanka BB :)
ale to chyba nie możliwe, żeby tak wydać nie ten lek, przecież im recepta nie wejdzie... kurcze niech wraca do apteki i robi dym!Zartujesz??? A ta baba w aptece zapewniała ,ze to jest to samo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale to chyba nie możliwe, żeby tak wydać nie ten lek, przecież im recepta nie wejdzie... kurcze niech wraca do apteki i robi dym!Zartujesz??? A ta baba w aptece zapewniała ,ze to jest to samo
Ta ja się wkurw.... zawsze pod gorkeale to chyba nie możliwe, żeby tak wydać nie ten lek, przecież im recepta nie wejdzie... kurcze niech wraca do apteki i robi dym!
jeszcze żebym mieszkała w Polsce to poszłabym raz dwa ,a tak A na pewno tata Ci podal dobra nazwe? Moze heparybe miałaś miec tez. Jakoe jeszcze leki kupil?Zartujesz??? A ta baba w aptece zapewniała ,ze to jest to samo
Zamiast tego ostatniego ,mam zamiennikA na pewno tata Ci podal dobra nazwe? Moze heparybe miałaś miec tez. Jakoe jeszcze leki kupil?
Gratulacje trzymam kciuki za piekny wzrostDZiewczyny mam wyniki, estradiol-2850, pregesteron-26, a beta 14,7. Jest 7dpt. Proszę o komentarze
Piękne wyniki :-) :-) :-) super Gosiu :-) :-) :-)Beta 18dpt 5141cudzie trwaj ❤❤ ostatnia przed wizyta nie powstrzymalam sie
Estradiol 2289
Progesteron 39.7
Super ☺☺☺Beta 18dpt 5141cudzie trwaj ❤❤ ostatnia przed wizyta nie powstrzymalam sie
Estradiol 2289
Progesteron 39.7
No to kochana w punkcie 3 Ci pisze heparyna drobnoczasteczkowa w dawce 0.4cos tam cos tam-to to jest ten neoparinZamiast tego ostatniego ,mam zamiennik![]()