misis188
Fanka BB :)
Ja mam 10 mg ale tata jej kupilEncortonu poprostu tacie nie wydali a musialas miec tez recepte na clexan i stad zamiennik to neoparin.
Podawaj adres cos wymyslimy z encortonem kochane kto ma to zbieramy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam 10 mg ale tata jej kupilEncortonu poprostu tacie nie wydali a musialas miec tez recepte na clexan i stad zamiennik to neoparin.
Podawaj adres cos wymyslimy z encortonem kochane kto ma to zbieramy![]()
Nie mamA wogole jakikolwiek encorton masz op 5 mg bylo ?
No to kochana masz encortonKupił mi equoral ,azathiprine vis,encorton,Neoparin to mi tatku kupił
Wogole encortonu nie maszAle on nie dostał tej recepty dostałam tylko te leki co wam podałamGosiu to jednak nie te leki
![]()
Ja cała ciążę i 60 dni po porodzie miałam neoparin. Później nawet sam hematolog mi wypisywał mówiąc, że jest jak najbardziej okej, a i taniej wychodzi.Zamiast tego ostatniego ,mam zamiennik![]()
Tzn mam ten ranigast nie dodałam do listy ze stresuNo to kochana masz encortonmasz dwie dawki 5 i 10 mg? Jak coś to mam kilka tabletek 5mg i gdzieś 1.5 opakowania 10 mg jakbys byla pod ścianą to Ci wysle ale moim zdaniem masz wszystko oprocz ramigastu
Ja mam zbędny encorton moge wysłaćDziewczyny mądre głowy co mam zrobić ? Chyba podam ten Neoparin do polski i każde zrobić wymianke na encorton bo innego wyjścia nie widze i opierdziele te baby w aptece
To masz ten encorton czy nie? Moze w aptece zamowili i musi odebrac np jutro czy tam w poniedzialek. Bo w tych lekach ktore mi wypisywalas ze tata Ci kupil wymienilas encortonNie mammam tylko ranigasr,equoral,azatiopryna i Neoparin nie mam encortonu