Vinszka
Fanka BB :)
3 to neoparin czyli heparyna. Zastrzyki.Dzoasiu ale ja na tym zleceniu od Pasnika nie mam Neoparinu patrz na link , a dostałam jako zamiennik encortonu
Encorton to tablety, steryd żeby zarodka organizm nie zwalczał.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
3 to neoparin czyli heparyna. Zastrzyki.Dzoasiu ale ja na tym zleceniu od Pasnika nie mam Neoparinu patrz na link , a dostałam jako zamiennik encortonu
To czemu babki mówiły ze tsk encorton to jest to samo co Neoparin ?? Ja już głupia jestemKochana tak jak pisze albo babki w aptece przeoczyky albo docent nie wypisal recepty na encirton. Neoparin masz miec-w puncie 3 docent pisze Ci o heoarynie i to jest to.
KOCHANA doczytaj ostatni punkt - HEPARYNA DROBNOCZĄSTECZKOWA w dawce 0,4. - to masz neoparin - przeczytaj na pudełku, tam masz napisane, że neoparin to heparyna. Encorton masz w punkcie 2.Dzoasiu ale ja na tym zleceniu od Pasnika nie mam Neoparinu patrz na link , a dostałam jako zamiennik encortonu
Ja mam prawie dwa opakowania chetnie oddamNeoparin zostaw bo to tez bedziesz brac od pozytywnej bety
A my tu zaraz pozbieramy ci to co mamy.
Choc mysle ze jesli twoi lekarze wiedza ze masz ten lek brac to prawdopodobnie przepisaliby ci na miejscu mysle ze encorton funkcjonuje tez u ciebie
Ale masz heparyne drobnoczasyeczkowa i tata pewnie mial w receptach recepte na clexanDzoasiu ale ja na tym zleceniu od Pasnika nie mam Neoparinu patrz na link , a dostałam jako zamiennik encortonu
Kochana masz-patrz punkt 3Dzoasiu ale ja na tym zleceniu od Pasnika nie mam Neoparinu patrz na link , a dostałam jako zamiennik encortonu
Czyli Pasnik coś przeoczyłAle neoparin to są zastrzyki. W ostatnim punkcie od paśnika masz napisane "heparyna drobnocząsteczkowa" - to jest neoparin. To masz brać. A encorton masz mieć w tabletkach. To jest steryd - zuuuuupełnie co innego niż neoparin. Potrzebujesz i neoparinu i encortonu. Masz neoparin, a encorton musisz dokupić. Najlepiej te baby niech zamówią go w aptece, żeby był do odbioru. Bo w innej aptece będziesz musiała mieć inną receptę, tej już ci nie oddadzą.
Moze tata coś pomylil. Moglas miec na recepcie np fragmin a one daly zamiennikTo czemu babki mówiły ze tsk encorton to jest to samo co Neoparin ?? Ja już głupia jestem![]()
Dziewczyny mam pytanie tato wykupił mi receptę od Pasnika z racji takiej iż nie mieszkam w Polsce ! Niestety nie było w aptece Encortonu 10mg ,a zamiast tego kupił coś innego czyli Neoparin 4000j.m.(40mg) panie z apteki powiedziały ze to jest to samo czy wprowadzili nas w blad?
Aż zapytam tutaj żebym nie musiała was angarzowac lub tatuśkaNeoparin zostaw bo to tez bedziesz brac od pozytywnej bety
A my tu zaraz pozbieramy ci to co mamy.
Choc mysle ze jesli twoi lekarze wiedza ze masz ten lek brac to prawdopodobnie przepisaliby ci na miejscu mysle ze encorton funkcjonuje tez u ciebie