reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kutwa juz czaje bazę ;);) dziewczyny czyli nie mam jednego leku :(:( Boże jak się cieszę ze was mam mi to trzeba wielkimi literami pisac a 3 punkt nie jest pogrubiony :-) :):-) :)
Haha czyli wielkie litery zadziałały ;)
Ten encorton możemy powysyłac twojemu tacie i on ci wyśle jedną większą paczkę. Zrobimy zrzutę i będziesz mieć, to są groszowe sprawy, ja za opakowanie płaciłam ok 12 zł, więc nie ma problemu żebym ci go oddała za darno, tylko koszt wysyłki sobie pokryjesz :)

reklama
No mówili i dali Neoparin gdzie nie ma go na mojej kartce od Pasnika
I bardzo dobrze ze dali zostaw ten Neoparin w spokoju. Dali bo mialas dostac clexane który jest w Polsce fizycznie nie do zdobycia momentami. Od ponad roku. Ktoś wykupuje na poziomie hurtowni i wywozi do Niemiec, jest straszny problem co jakiś czas. Mialas dostac heparynę i dostałaś zostaw to już w spokoju.

Mialas tez dostac encorton ale ja nie wiem w końcu czy go masz czy nie. Bo piszesz ze go nie było ale jak wymieniasz leki które masz to encorton wymieniasz. Jeśli go nie masz to pewnie panie mówiły ze go nie miały danego dnia na stanie. A tata nie załapał ze o różnych lekach mówią. I zlał w jedno. A do ciebie głuchy telefon dotarł.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry