Maryanka
Fanka BB :)
Aż mam ciarki na rękach!!! Pięknie KOCHANA!Cześć Dziewczynki, dzisiaj 5 dpt 2 blastocyst. Nie byłabym sobą gdybym nie zrobiła sikacza. Niech te dwie krechy, to będzie prawda a nie złudzenie. Zobacz załącznik 867830
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aż mam ciarki na rękach!!! Pięknie KOCHANA!Cześć Dziewczynki, dzisiaj 5 dpt 2 blastocyst. Nie byłabym sobą gdybym nie zrobiła sikacza. Niech te dwie krechy, to będzie prawda a nie złudzenie. Zobacz załącznik 867830
@adunnnia90, @izabella87, @Gosia892, dopiero beta prawdę powie. Teraz to dla mnie trochę nierealne i boję się nawet trochę zacząć cieszyć. ;-)Aż mam ciarki na rękach!!! Pięknie KOCHANA!![]()
wariat jesteś ze tak wcześnie....trzymam aby było tak dalej 
Ja tam tez licze ze jeszcze mnie cos zaskoczy 27.06 :*Pieknie! Nie zeby cos, ale to endo masz podejrzanie pogrubione obok tego pecherzykajakby sie tam cos chowalo
![]()
Gratulacje Marg. :-*@Justin87 nic dodać nic ująć...taka kruche to ja miałam 10 dpt a nie 5wariat jesteś ze tak wcześnie....trzymam aby było tak dalej
@gosia321 gratuluję Twojego cudu... ciea się teraz każda chwila nawet ta spędzona przy wc [emoji14]
pochwalę się dziewczyny ze zaczynamy 17 tydzien i wczoraj się dowiedziałam że będę miała synka [emoji173][emoji173] Jajka jak żołędzie![]()
Gratuluje kochana@Justin87 nic dodać nic ująć...taka kruche to ja miałam 10 dpt a nie 5wariat jesteś ze tak wcześnie....trzymam aby było tak dalej
@gosia321 gratuluję Twojego cudu... ciea się teraz każda chwila nawet ta spędzona przy wc
pochwalę się dziewczyny ze zaczynamy 17 tydzien i wczoraj się dowiedziałam że będę miała synka ❤❤ Jajka jak żołędzie![]()
Ej ja jestem jakaś nienormalna, gdyby.nie ta moja weryfikacja w piątek tj. 6dpt to bym pewnie nie robiła bety, ja nawet nie zrobiłam sikańca...boję się chyba i nie chcę bardziej boję się cieszyć...Za piękny wzrost! W poniedziałek będzie akurat 7dpt idealny do betowania
Taka krecha musi zaowocować piękna zdrowa ciążaGratulacje Marg. :-*
A co do mojego testu, to ja mam chyba taki organizm, że chociaż bety moze być niewiele, to od razu w moczu wychodzi.![]()
Ja tak mam polatam duŻo i musZę odpocZąć, połoŻyć się chwilkęjuhuuuu!! czuje tu taka mocna pierwsza bete jak u mnie
pięknie!!!!!! To jest dobry miesiąc
ja dziś polecialam dla świętego spokoju na 3 weryfikacje, bo doktorek kazał mi powtórzyć dopiero za tydzień a te skurcze mnie niepokoja...