reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hoope cieszę się że zbierasz środki, mam nadzieję że ci z nieba spadną. Będę ci kibicować tylko nie czekaj za długo. Koliberku śpij kochana najlepiej do wtorku a maluszek niech rośnie. Koniczynka jyż ci napisała o swojej becie i mam nadzieję że u ciebie będzie podobnie. Dżoasia Kurci ja was chyba przepuszczę jesteście młodziutkie i wam trudniej się pogodzić.:-) :) aneete odzywaj się do nas, teraz czekasz na okres? Murawa, oj kobieto taaaaka miłość w Zakopcu a pisałaś żeś za stara:p:laugh2: miłych snów dziewczynki

Właśnie jej to napisałam że polac jej dziękuję wam bardzo przecież mogę się z nim umówić że podejmę pracę od sierpnia np a transfer będzie druga połowa lipca coś takiego więc do sierpnia będę wiedziała czy się udało czy też nie powiedz mi jak wygląda sytuacja z wypowiedzeniem mam umowę na czas nieokreślony więc 3 miesięczny okres wypowiedzenia czy można to skrócić wrazie czego

Ostatnia edycja:
Hoope cieszę się że zbierasz środki, mam nadzieję że ci z nieba spadną. Będę ci kibicować tylko nie czekaj za długo. Koliberku śpij kochana najlepiej do wtorku a maluszek niech rośnie. Koniczynka jyż ci napisała o swojej becie i mam nadzieję że u ciebie będzie podobnie. Dżoasia Kurci ja was chyba przepuszczę jesteście młodziutkie i wam trudniej się pogodzić.:-) :) aneete odzywaj się do nas, teraz czekasz na okres? Murawa, oj kobieto taaaaka miłość w Zakopcu a pisałaś żeś za stara:p:laugh2: miłych snów dziewczynki
Starszyzna plemienia przodem [emoji23][emoji173][emoji173][emoji173]
Wizyta o 13.30 ale spokojnie. Dopiero sie ide dowiedziec jaki plan, jaki protokol, kiedy moge zaczac... takze nic emocjonujacego. Ale ciesze sie ze wreszcie tam wracam.

@PaulinkaP - tak okres wypowiedzenia można skrócić rozwiazanie umowy albo za porozumieniem stron bez zachowania okresu wypowiedzenia ( dobra wola pracodawcy w tym przypadku) lub ze strony pracownika bez zachowania okresu wypowiedzenia, czyli *******...esz robotę ze skutkiem natychmiastowym.

reklama
@PaulinkaP - tak okres wypowiedzenia można skrócić rozwiazanie umowy albo za porozumieniem stron bez zachowania okresu wypowiedzenia ( dobra wola pracodawcy w tym przypadku) lub ze strony pracownika bez zachowania okresu wypowiedzenia, czyli *******...esz robotę ze skutkiem natychmiastowym.
Nie wiedziałam że robota można pierdolnac kiedy chcesz hehe i to skutkuje wypowiedzenie umowy pracownikowi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry