adansonia
Fanka BB :)
Ja się piekielnie boję że się nie uda dlatego ,wlekam...Ja nie wytrzymałam i pierwsza robiłam 8dpt i miałam 329. I ciesze się ze zrobiłam bo stres puścil i juz inaczej do tego podchodziłam jak wiedziałam, że sie dzieje![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się piekielnie boję że się nie uda dlatego ,wlekam...Ja nie wytrzymałam i pierwsza robiłam 8dpt i miałam 329. I ciesze się ze zrobiłam bo stres puścil i juz inaczej do tego podchodziłam jak wiedziałam, że sie dzieje![]()
Kochana kazda z nas sie boi.. ale na wynik juz i tak nie bedziemy mialy wplywu, wiec nie ma sie co nastawiac. Trzeba wierzyc ze bedzie dobrze [emoji4]Ja się piekielnie boję że się nie uda dlatego ,wlekam...
Kochana, każda z nas się boiJa się piekielnie boję że się nie uda dlatego ,wlekam...
Oczywiście napiszę co mi zaleciłNo mam nadzieję, że to już jest to.powodzenia jutro na wizycie. Zdasz później relację?
![]()
Kochana do dupy Ci nakopac to mało !!!Jutro mam robić betę, ale z tego co wy piszecie o waszych wartościach bety to mi raczej się nie powiodło. Jedna pisze.ze.w.8 dpt ponad 300 druga że w.7 dpt powinna być znacząca wartość bety a u mnie była marne prawie 15 i.zaznaczam.że to był 6 dpt, więc o jeden lub dwa dni więcej. Kurczę myślałam, łudziłam siee że.a.Może się uda, bo i tak brzuch mnie pobolewa jak na okres a większość z was też tak.miała jak się udało...myślałam że czerwiec będzie chociaż odrobinę szczęśliwy. No widocznie nie dane jest być.mi mamą...
Koliberku, ale poki co bete masz pozytywna i nie wiesz co wyjdzie jutro [emoji4] nie wmawiaj sobie niepowodzenia gdy nic nie wiadomo [emoji4] ile razy mamy Ci pisac, ze bet nie porownujemy miedzy soba, lecz sprawdzamy przyrosty? [emoji4] Trzymam mocno kciuki za Twoj jutrzejszy wynik [emoji110] [emoji110] [emoji110] badz dzielna Kochana [emoji8] [emoji8] [emoji8]Jutro mam robić betę, ale z tego co wy piszecie o waszych wartościach bety to mi raczej się nie powiodło. Jedna pisze.ze.w.8 dpt ponad 300 druga że w.7 dpt powinna być znacząca wartość bety a u mnie była marne prawie 15 i.zaznaczam.że to był 6 dpt, więc o jeden lub dwa dni więcej. Kurczę myślałam, łudziłam siee że.a.Może się uda, bo i tak brzuch mnie pobolewa jak na okres a większość z was też tak.miała jak się udało...myślałam że czerwiec będzie chociaż odrobinę szczęśliwy. No widocznie nie dane jest być.mi mamą...
Suuuuperrrrrr ❤❤❤moje gratulacjeBeta 103,3. [emoji173][emoji173][emoji173] 7 dpt 2 blastocyst.

On jest wysoki ale malusi jeszcze ehheOj a po zdjeciach myslalam ze Twoj synus starszy [emoji4] duzy chlopczyk [emoji4]
Witaj jakie 300 w 7 dptwedlug mnie bujdy na resorach no chyba że bliźniaki ja miałam niecałe 38 i jestem w ciąży 9 dot mailam 112 300 to może było gdzieś po 20dpt także każdy ma inny przyrostJutro mam robić betę, ale z tego co wy piszecie o waszych wartościach bety to mi raczej się nie powiodło. Jedna pisze.ze.w.8 dpt ponad 300 druga że w.7 dpt powinna być znacząca wartość bety a u mnie była marne prawie 15 i.zaznaczam.że to był 6 dpt, więc o jeden lub dwa dni więcej. Kurczę myślałam, łudziłam siee że.a.Może się uda, bo i tak brzuch mnie pobolewa jak na okres a większość z was też tak.miała jak się udało...myślałam że czerwiec będzie chociaż odrobinę szczęśliwy. No widocznie nie dane jest być.mi mamą...