koliber091987
Fanka BB :)
Krew oddana teraz czekać do 17 na wizytę i tam się wsZystkiego dowiem...mam lapka więc będziemy.oglądać mecz jakoś to zleci. Dziękuję wam za wsparcie, z nerwów mam.aż kłucia w klatce. Co ma być to będzie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
będzie dobrze oczywiścieKrew oddana teraz czekać do 17 na wizytę i tam się wsZystkiego dowiem...mam lapka więc będziemy.oglądać mecz jakoś to zleci. Dziękuję wam za wsparcie, z nerwów mam.aż kłucia w klatce. Co ma być to będzie.
Krew oddana teraz czekać do 17 na wizytę i tam się wsZystkiego dowiem...mam lapka więc będziemy.oglądać mecz jakoś to zleci. Dziękuję wam za wsparcie, z nerwów mam.aż kłucia w klatce. Co ma być to będzie.
U mnie w wakacje równe dwa lata od podejścia do pierwszej proceduryNo zlecialo zlecialo te 2 lata![]()
Ooo popatrz nie wiedziałam. A lubię...Może tak być, bo zapewne było z kurkumą. Lepiej z nią nie przesadzać, bo może powodować skurcze.
Odstawiłam ok 24 tygDziewczyny czy któraś z was bierze metforminę w ciąży? jeśli odstawiłyście to kiedy?
Dla mnie to mega motywacja do walki [emoji4] czlowiek widzi ze to ma sens[emoji5]Same porody tylko
Kiefy robisz bete? Bo ja mysle zrobic juz w sobote. Osystnio robilam 9 dniu i juz wyszla.tez jestem po transferze w sobote mam delikatne pobolewania brzucha. Dzisiaj do tego przyszla biegunka i zastanawiam sie czy to po lekach czy od skorczow czy po hinduskim jedzeniu ktore w pracy zjadlam...
Ja chyba w poniedziałek powinno już coś być chyba jak 16 czerwca był transfer?Kiefy robisz bete? Bo ja mysle zrobic juz w sobote. Osystnio robilam 9 dniu i juz wyszla.