Niezapominajka2018
Fanka BB :)
Coś w tym jestJak jesteś zmęczona to najważniejsze, żebyś odpoczęła. Głowa ma bardzo duży wpływ na powodzenie. To tylko 1 miesiąc. Już więcej okazja żeby walnąć drina i poleżeć brzuchem do góry się nie powtórzy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Coś w tym jestJak jesteś zmęczona to najważniejsze, żebyś odpoczęła. Głowa ma bardzo duży wpływ na powodzenie. To tylko 1 miesiąc. Już więcej okazja żeby walnąć drina i poleżeć brzuchem do góry się nie powtórzy![]()
Znowu tyle każą czekać na te Twoje wyniki bety kochana. To nie na moje nerwyKrew oddana, w klinice kolejka, więc spóźniłam się na pociąg. Kolejny za godzinę. Jak tak dalej pójdzie, to szybciej mnie zwolnią niż zdążę pójść na chorobowe. ;-)
I nie ma moje. Nie ma jeszcze wyniku.Znowu tyle każą czekać na te Twoje wyniki bety kochana. To nie na moje nerwy![]()
I nie ma moje. Nie ma jeszcze wyniku.![]()
:-*Znowu się doliczyć nie potrafią wysokiego wyniku jak ostatnioI nie ma moje. Nie ma jeszcze wyniku.![]()

Może to uczulenie na płyn do nacZyń. Ja tak mam jak użyję jakiegoś innego to od razu tak mam.Dziewczyny! Schodzi mi skora z dloni, nigdy tak nie mialam. Czy to moze byc od zbyt malej ilosci progesteronu? Swira juz dostsje. Od rana rycze bo mi sie wkrecilo ze sie nie uda.
Od kilku lat uzywam tego samego. Ja wogole jestem uczuleniowa dla tegp nie moge zmieniac proszkow, plynow ani mydla.Może to uczulenie na płyn do nacZyń. Ja tak mam jak użyję jakiegoś innego to od razu tak mam.
Od 60%jest ten właściwy wiec Babo uśmiech na buziaka i celebrować!! Ja sprawdzam jutro betę, po 5 dniach od ostatniej weryfikacji tak jak mi doktorek kazał i juz tez mam serducho w gardle7 dpt beta 103,3
9 dpt beta 212,4
To nie za mało?
Jak najpierw była taka wysoka a teraz wzrost nieco ponad 100%. Hmmm [emoji848]
To jest prawidlowy przyrost. Tak ze zadnych smutasow tylko usmiech. Gratulacje.7 dpt beta 103,3
9 dpt beta 212,4
To nie za mało?
Jak najpierw była taka wysoka a teraz wzrost nieco ponad 100%. Hmmm [emoji848]