chlopkers
Fanka BB :)
Damy rade [emoji4]U nas na wioskach nie ma takich cudow. Tak ze musze czekac do poniedzialku. Wiec obie bedxiemy niosly jajo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Damy rade [emoji4]U nas na wioskach nie ma takich cudow. Tak ze musze czekac do poniedzialku. Wiec obie bedxiemy niosly jajo.
Chyba tak wlasnie zrobie.Zrób sikanca w niedziele
Pewnie zarazamy ❤❤No co, jak się do Was przykleję, może mnie zarazicie tą betą, nie?![]()
Ja to bym spała non stop, a dziś byłam w pracy 1 dzień po tygodniowym L4 masakra, roboty całe biurko, a jak mnie kałdun boli, kłuje i jakby by był pokopany tak od środka i jakby kurcze jakieś były...nie wiem jak wytrzymam, biorę nospę ale dziś pani e aptece mi powiedziała że w ciąży moŻna tylko 2 te słabsze brać???To już wszystko jasne.tak, biorę estrofem.
A w piątek na południu 12°CJa niestety tez tak reaguje na podawana luteine, duszna pogode i niskie cisnienie. Dlatego ograniczam wychodzenie z domu do minimum. Podobno jutro ma byc najgorszy dzien pod wzgledem sytuacji meteo [emoji52] 32°C w calym kraju, duchota i burze
No to zycze dwoch kresek. Tez sobie kupie i bede szalec w niedziele od rana z radosci miejmy nadzieje.Mam dwa sikance schowane w lazience (kupilam kiedys na jakiejs promocji w rosmanie) i mysle ze z ktoregos skorzystam. Pytanie czy w niedziele czy w pon rano [emoji6] zobaczymy co mi wpadnie do glowy [emoji1]
Wzajemnie Kochana [emoji8] [emoji8] [emoji8]No to zycze dwoch kresek. Tez sobie kupie i bede szalec w niedziele od rana z radosci miejmy nadzieje.
Hehehe!zrob dwa na raz a cooo tam beda cztery kreskiMam dwa sikance schowane w lazience (kupilam kiedys na jakiejs promocji w rosmanie) i mysle ze z ktoregos skorzystam. Pytanie czy w niedziele czy w pon rano [emoji6] zobaczymy co mi wpadnie do glowy [emoji1]

Tak jest [emoji4]A w piątek na południu 12°C![]()
Ooo tak tak ja sie bardzo chętnie zarażęNo co, jak się do Was przykleję, może mnie zarazicie tą betą, nie?![]()