Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz miałam podane zarodki 4ab i 4bb i jak na razie beta rośnie. To są silne zarodki ale czy się zaimplantują, to już zależy od wielu czynników. Zarodek chociaż ładny wizualnie może zawierać wady genetyczne. Tak więc loteria ale przy 4bb jest większa szansa na rozbicie banku.Dziewczyny jeszcze raz się zapytam, czy któraś wie co oznaczają i jak zinterpretować mój zarodek 4bb? Kiedyś, któraś z Was coś o tym pisała, ale nie dokopie sie do tego. Czy jeżeli zarobek jest ladny, to co to znaczy? Mamy większe szanse? Będę wdzięczna jak się wypowiecie na ten temat.

O, nie, akurat jak będę musiała przejechać przez cale miasto na badania...I to komunikacja, bo mąż jeszcze nie zdąży wrócić z pracy.Pech...Och nie.![]()
Gratulacje kochana !!! Super wieści, teraz możesz już cieszyc się ciążą na 100%.Czesc, melduję się po prenatalnych- 12t1d, 5.8 cm i zapowiada się druga coreczkc. Jestem przeszczęśliwa i już przestaję sobie wkręcać najgorsze. Termin porodu to 1.1.2019
![]()
0.4 mam rozpisanaKochane moje - jak macie dawkę 0,4 to ęcherzyka się nie usuwa. Jak dawka 0,6 to juz się wypuszcza pęcherzyk.
A nie .możesz iść już na l4 ciążowe może nie warto ta praca ryzykowaćJa to bym spała non stop, a dziś byłam w pracy 1 dzień po tygodniowym L4 masakra, roboty całe biurko, a jak mnie kałdun boli, kłuje i jakby by był pokopany tak od środka i jakby kurcze jakieś były...nie wiem jak wytrzymam, biorę nospę ale dziś pani e aptece mi powiedziała że w ciąży moŻna tylko 2 te słabsze brać???
Liczysz dzień transferu czy od kolejnego dnia zaliczasz dni do bhcg?U mnie beta 6dpt 24,61, 8dpt 51,3 tyle ze tu od pierwszego pomiaru minęło 40h, bo robiłam rano a pierwsza po południu. Jutro trzecia weryfikacja..